Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: SRS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4643
SRS denko
3 Tactiek hura
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wasielkiewicz trapt de bal weg van het doel. Harja kopt de bal weg. Klungelig pakt Niewitowski de bal. Niewitowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Danoušek trapt de bal weg van het doel. Hubzin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermanowski. Hermanowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kubelec geeft een lange en hoge pass. Foriers rent richting de bal. Hermanowski geeft een lange en hoge pass. Caldas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Babicki is nu in balbezit. Babicki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hubzin de bal onder controle te krijgen. Ruderisch is nu in balbezit. Ruderisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hubzin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trocki kopt de bal weg. Ruderisch is nu in balbezit. Ruderisch draait met de bal, schiet en ... Matković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hubzin. Hubzin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Born rent richting de bal. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. León geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trocki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 53%, denko 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SRS - denko 0:0

52e minuut.
Małaniak met een sublieme pass. Kiprich rent richting de bal. Kiprich geeft de bal voor. Caldas maakt een snoekduik en kopt de bal. Danoušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Foriers rent richting de bal. Foriers geeft een hoge lob. Daar is Pitulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hermanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harja rent richting de bal. Harja geeft de bal voor. Daar is Ryszawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryszawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Foriers geeft de bal voor. Niewitowski probeert de bal met de borst te controleren. Pitulea rent richting de bal. Niewitowski onderschept slim de pass. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Caldas passt de bal met de wreef. Ryszawa rent richting de bal. Ryszawa passt de bal in één keer door. Niewitowski rent richting de bal. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 69%, denko 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SRS - denko 0:0