Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: Pastwisko
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 34540
Team Donk FC Górzno v2
burdello bum bum Tactiek dobratakcica
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 52.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente met een sublieme pass. Daar is Souza e Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souza e Silva geeft de bal voor. Janjušević springt en kopt de bal. Drumlak bokst de bal weg. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel. Drumlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 0:1

4e minuut.
Kasepõld speelt de bal door. Keczeli heeft problemen om de bal te vangen. Keczeli passt de bal in één keer door. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Drumlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 0:2

10e minuut.
Keczeli passt de bal met de wreef. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! AL Hareb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasepõld legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Drumlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 0:3

12e minuut.
Souza e Silva met de inworp. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Janjušević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slettebø geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ostocki geeft de bal voor. Daar is Keczeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tarek is nu in balbezit. Tarek geeft een lange en hoge pass. Khatcheryan kopt de bal weg. Tylka rent richting de bal. Tylka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brutsaert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slettebø met de inworp. Keczeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Keczeli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ostocki met een sublieme pass. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan onderschept slim de pass. Khatcheryan schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 1:3

32e minuut.
Tarek verovert de bal door een tackle van achteren. Tarek probeert naar een medespeler te passen. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ... Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 2:3

33e minuut.
Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Khatcheryan is nu in balbezit. Keczeli rent richting de bal. Khatcheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Babaşov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarek met een snelle inworp. Tylka rent richting de bal. Tylka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Donk 62%, FC Górzno v2 38%.
Team Donk - FC Górzno v2 2:3

52e minuut.
Zębalski met een snelle inworp. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft de bal voor. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Drumlak trapt de bal weg. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasepõld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarek rent richting de bal. Tarek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Buftea geeft een lange en hoge pass. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan schiet op doel. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Donk - FC Górzno v2 3:3

72e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarek geeft de bal voor. Ignasiak heeft problemen om de bal te vangen. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ostocki is nu in balbezit. Ostocki passt de bal met de wreef. Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan haalt uit met een fantastische trap. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 4:3

77e minuut.
Janjušević is nu in balbezit. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal met de wreef. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea geeft een lange en hoge pass. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatcheryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 5:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souza e Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stupár is nu in balbezit. AL Hareb onderschept slim de pass. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Drumlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel. Drumlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Donk - FC Górzno v2 5:4

85e minuut.
Keczeli speelt de bal door. Souza e Silva is nu in balbezit. Souza e Silva geeft een hoge lob. AL Hareb maakt een snoekduik en kopt de bal. Drumlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Buftea heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević rent richting de bal. Janjušević schiet op doel. Drumlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Donk - FC Górzno v2 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Donk 49%, FC Górzno v2 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Donk - FC Górzno v2 5:5