Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GangBangers FC Wujki
juniory4 Tactiek Nowa v2
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Evrard met een snelle inworp. Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkov geeft de bal voor. Cuenca kopt de bal weg. García Pescador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esqueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - Wujki 1:0

3e minuut.
Brisset passt de bal met de wreef. Daar is Gagliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merdivenci verovert de bal door een tackle van achteren. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GangBangers FC - Wujki 1:1

10e minuut.
Domański rent richting de bal. Brisset onderschept slim de pass. Brisset geeft de bal voor. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Slabyshev passt de bal zonder na te denken. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov passt de bal met de wreef. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci passt de bal zonder na te denken. Kiciak met een sublieme pass. Domański is nu in balbezit. Domański draait met de bal, schiet en ... Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kiciak probeert naar een medespeler te passen. Domański rent richting de bal. Brisset schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Domański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domański komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
García Pescador geeft een hoge lob. Semitoje heeft problemen om de bal te vangen. García Pescador rent richting de bal. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu schiet op doel. Esqueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvetkov met de inworp. García Pescador rent richting de bal. Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Esqueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvetkov zal de hoekschop nemen. Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuenca probeert de bal met de borst te controleren. Esqueda bokst de bal weg.

37e minuut.
Merdivenci passt de bal met de wreef. Holmes rent richting de bal. Holmes met een sublieme pass. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Semitoje geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Ploeşteanu speelt de bal door. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Esqueda trapt de bal weg. Holmes kopt de bal weg. Rambo heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 48%, Wujki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GangBangers FC - Wujki 1:1

46e minuut.
Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard onderschept slim de pass. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov geeft de bal voor. Cuenca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cuenca stond buitenspel. Vandecauter komt het veld opgelopen. Kone komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cuenca is nu in balbezit. Żuraw begaat een overtreding. Cuenca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Denisov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rambo speelt de bal door. Slabyshev heeft problemen om de bal te vangen. Slabyshev speelt de bal door. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Inworp. Spinu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kiciak rent richting de bal. Slabyshev onderschept slim de pass. Slabyshev met een sublieme pass. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. Esqueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Slabyshev probeert naar een medespeler te passen. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cvetkov geeft de bal voor. Esqueda probeert naar een medespeler te passen. Merdivenci kopt de bal weg. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak schiet op doel. Franco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal in één keer door. Daar is Domański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak rent richting de bal. Kiciak met een sublieme pass. Domański rent richting de bal. Domański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Evrard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandecauter. Vandecauter krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Franco met een sublieme pass. Ploeşteanu kopt de bal weg. Spinu is nu in balbezit. Spinu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - Wujki 2:1

88e minuut.
Esqueda trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Merdivenci de bal. Rejman speelt de bal door. Spinu is nu in balbezit. Spinu schiet op doel. Esqueda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cvetkov neemt de hoekschop. Spinu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - Wujki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 53%, Wujki 47%.
GangBangers FC - Wujki 3:1