Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: Yellow Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18449
Żółte Smoki Filozofowie z Warszawy
433 Tactiek 5-3-2 Huta
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 26.4
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Inworp. Tashiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baptista speelt de bal door. Królikowski rent richting de bal. Królikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dewez de bal onder controle te krijgen. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 1:0

6e minuut.
Stolár geeft een hoge lob. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk passt de bal zonder na te denken. Królikowski rent richting de bal. Królikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 2:0

7e minuut.
Domber passt de bal zonder na te denken. Lundell is nu in balbezit. Królikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk schiet op doel. Tatu bokst de bal weg. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banikas met een harde bal richting middenveld. Alkorta kopt de bal weg. Dewez is nu in balbezit. Dewez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Baptista speelt de bal door. Królikowski probeert de bal met de borst te controleren. Królikowski passt de bal in één keer door. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 3:0

11e minuut.
Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk onderschept slim de pass. Dewez rent richting de bal. Dewez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 4:0

13e minuut.
Koralakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolár met een snelle inworp. Dewez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tatu trapt de bal weg. Baptista kopt de bal weg. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski geeft de bal voor. Małaszuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

15e minuut.
Sadek kopt de bal weg. Dewez is nu in balbezit. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. Koralakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 5:0

16e minuut.
Daar is Lundell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaszuk onderschept slim de pass. Małaszuk passt de bal met de wreef. Dewez rent richting de bal. Dewez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Alkorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdo speelt de bal door. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Staniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Królikowski rent richting de bal. Królikowski geeft de bal voor. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Koralakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Królikowski kopt de bal weg. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koralakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koralakis krijgt een gele kaart. Małaszuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koralakis geeft een hoge lob. Baptista wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dewez rent richting de bal. Ţugui onderschept slim de pass. Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo geeft een lange en hoge pass. Królikowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dublinowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Lundell de bal. Ţugui rent richting de bal. Dewez onderschept slim de pass. Dewez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hajdo verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ţugui de bal. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Tatu met een harde bal richting middenveld. Sadek kopt de bal weg. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 6:0

31e minuut.
Małaszuk is nu in balbezit. Domber begaat een overtreding. Małaszuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Baptista met een snel genomen vrije trap. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dewez probeert naar een medespeler te passen. Alkorta kan de bal niet met de borst controleren. Sadek speelt de bal door. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 7:0

34e minuut.
Koralakis is nu in balbezit. Małaszuk onderschept slim de pass. Małaszuk passt de bal in één keer door. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista passt de bal met de wreef. Hajdo rent richting de bal. Hajdo haalt uit met een fantastische trap. Tatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Małaszuk rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banikas trapt de bal weg van het doel. Hajdo kopt de bal weg. Małaszuk heeft problemen om de bal te vangen. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Tatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Królikowski is nu in balbezit. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk passt de bal zonder na te denken. Dewez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sadek passt de bal met de wreef. Baptista rent richting de bal. Baptista passt de bal zonder na te denken. Dewez is nu in balbezit. Dewez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 11%, Filozofowie z Warszawy 89%.
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 7:0

49e minuut.
Daar is Lundell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dewez rent richting de bal. Sadek probeert naar een medespeler te passen. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Tatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 8:0

52e minuut.
Baptista is nu in balbezit. Banikas is nu in balbezit. Baptista onderschept slim de pass. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 9:0

55e minuut.
Dewez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewez speelt de bal door. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Baptista is nu in balbezit. Baptista geeft een hoge lob. Ţugui controleert de bal met de borst. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 10:0

62e minuut.
Greavu komt het veld opgelopen. Fąk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tashiro is nu in balbezit. Małaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Małaszuk de bal. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Tatu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 11:0

67e minuut.
Tatu met een sublieme pass. Dublinowski kopt de bal weg. Greavu probeert naar een medespeler te passen. Dewez rent richting de bal. Dewez draait met de bal, schiet en ... Tatu bokst de bal weg.

72e minuut.
Dewez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stolár rent richting de bal. Sadek speelt de bal door. Dewez rent richting de bal. Dewez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Doeltrap. Błaszczyk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sadek kopt de bal weg. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk geeft de bal voor. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski draait met de bal, schiet en ... Tatu bokst de bal weg.

78e minuut.
Fąk geeft de bal voor. Greavu rent richting de bal. Greavu geeft een hoge lob. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek rent richting de bal. Sadek passt de bal met de wreef. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Królikowski rent richting de bal. Staniszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Królikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baptista zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Małaszuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 12:0

81e minuut.
Baptista met een sublieme pass. Małaszuk rent richting de bal. Banikas rent richting de bal. Małaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Alkorta de bal. Greavu rent richting de bal. Greavu geeft een hoge lob. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 13:0

85e minuut.
Alkorta geeft de bal voor. Buitenspel voor Ibuna. Goede buitenspelval van de verdediging. Greavu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółte Smoki 22%, Filozofowie z Warszawy 78%.
Żółte Smoki - Filozofowie z Warszawy 13:0