Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: ..........
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 15148
denko Shadows Team
hura Tactiek 1
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Uzsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzsoy speelt de bal door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kessler de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pierola zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Baliţiu kopt de bal weg. Matković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić onderschept slim de pass. Cakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Shadows Team 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Matsuda de bal. Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja passt de bal zonder na te denken. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Harja verovert de bal door een tackle van achteren. Harja passt de bal zonder na te denken. Caldas rent richting de bal. Caldas draait met de bal, schiet en ... Pintacorona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denko - Shadows Team 1:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Kessler de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baliţiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Harja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Công is nu in balbezit. Kiprich onderschept slim de pass. Kiprich geeft een lange en hoge pass. Caldas krijgt zijn hoofd ertegen. Pintacorona bokst de bal weg.

29e minuut.
Baliţiu passt de bal zonder na te denken. Kiprich rent richting de bal. Harja speelt de bal door. Ryszawa rent richting de bal. Ryszawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski begaat een overtreding. Niewitowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiprich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caldas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldas is nu in balbezit. Caldas haalt uit met een fantastische trap. Pintacorona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Shadows Team 2:1

41e minuut.
Pierola speelt de bal door. Matković geeft de bal voor. Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszawa onderschept slim de pass. Ryszawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cakić met een sublieme pass. Thành Công is nu in balbezit. Thành Công passt de bal met de wreef. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 60%, Shadows Team 40%.
denko - Shadows Team 2:1

54e minuut.
Pierola passt de bal in één keer door. Matković rent richting de bal. Cakić onderschept slim de pass. Cakić schiet op doel. Wasielkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Wasielkiewicz trapt de bal weg. Hermanowski kopt de bal weg. Bernales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caldas rent richting de bal. Caldas draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Matsuda is nu in balbezit. Matsuda speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. Lupi onderschept slim de pass. Lupi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Lupi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Foriers neemt vlug de vrije trap. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas haalt uit met een fantastische trap. Pintacorona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Shadows Team 3:1

76e minuut.
Harja passt de bal in één keer door. Hermanowski is nu in balbezit. Hermanowski passt de bal zonder na te denken. Caldas is nu in balbezit. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Shadows Team 4:1

89e minuut.
Pierola passt de bal in één keer door. Baliţiu met een sublieme pass. Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Wasielkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 53%, Shadows Team 47%.
denko - Shadows Team 4:1