Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: SRS Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7245
SRS pinkipoje
3 Tactiek z3_1
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Bieganski rent richting de bal. Babicki onderschept slim de pass. Šabić onderschept slim de pass. Šabić geeft de bal voor. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Siestrzewitowski geeft de bal voor. Jaszczerski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Babicki de bal onder controle te krijgen. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Babicki geeft de bal voor. Inworp. Šabić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çərkəzzadə geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski springt en kopt de bal. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony met een sublieme pass. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szalony onderschept slim de pass. Szalony probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel. Danoušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SRS - pinkipoje 0:1

20e minuut.
Fronczewski geeft de bal voor. Šabić is nu in balbezit. Šabić met een sublieme pass. Daar is Bieganski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieganski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Çərkəzzadə geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski kopt de bal weg. Bieganski rent richting de bal. Bieganski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mehaković onderschept slim de pass. Mehaković speelt de bal door. Pitulea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SRS - pinkipoje 1:1

27e minuut.
Mehaković kopt de bal weg. Klungelig pakt Zawodziński de bal. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SRS - pinkipoje 2:1

39e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə geeft de bal voor. Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieganski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pitulea kopt de bal weg. Mehaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fronczewski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Mehaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Siestrzewitowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruderisch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. León neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 61%, pinkipoje 39%.
SRS - pinkipoje 2:1

46e minuut.
Carolei komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Antonucci onderschept slim de pass. Antonucci geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzywa de bal. Mehaković is nu in balbezit. Mehaković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Carolei de bal. Carolei draait met de bal, schiet en ... Kubelec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šabić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayona rent richting de bal. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SRS - pinkipoje 2:2

60e minuut.
Szalony probeert naar een medespeler te passen. Daar is Çərkəzzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə speelt de bal door. Jaszczerski heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczerski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dziewanowski geeft een lange en hoge pass. Szalony probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei draait met de bal, schiet en ... Danoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Šabić probeert de bal met de borst te controleren. Pitulea is nu in balbezit. Šabić onderschept slim de pass. Šabić geeft de bal voor. Jaszczerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrózek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Siestrzewitowski heeft problemen om de bal te vangen. León onderschept slim de pass. León geeft de bal voor. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski passt de bal met de wreef. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei haalt uit met een fantastische trap. Danoušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SRS - pinkipoje 2:3

82e minuut.
Babicki kopt de bal weg. Çərkəzzadə probeert naar een medespeler te passen. Szalony speelt de bal door. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Babicki geeft de bal voor. Mrózek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mehaković. Mehaković krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Çərkəzzadə speelt de bal door. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony passt de bal in één keer door. Carolei rent richting de bal. Carolei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Zawodziński geeft een hoge lob. Šabić rent richting de bal. Kubelec onderschept slim de pass. Carolei onderschept slim de pass. Carolei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SRS - pinkipoje 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 63%, pinkipoje 37%.
SRS - pinkipoje 2:4