Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: pinkipoje Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23678
pinkipoje SRS
z3_1 Tactiek 3
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 36.1
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bermúdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Carolei rent richting de bal. Carolei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Carolei rent richting de bal. Carolei passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - SRS 1:0

12e minuut.
Szalony geeft de bal voor. Jaszczerski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marşal. Marşal krijgt een gele kaart. Jaszczerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaszczerski komt bij de bal en schiet. Trocki bokst de bal weg.

16e minuut.
Bayona geeft een lange en hoge pass. Siestrzewitowski is nu in balbezit. Siestrzewitowski geeft een hoge lob. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carolei met een sublieme pass. Bayona rent richting de bal. Bayona geeft de bal voor. Çərkəzzadə geeft een hoge lob. Jaszczerski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Possenti maakt een afschuwelijke overtreding. Bermúdez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bermúdez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pitulea onderschept slim de pass. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Szalony probeert naar een medespeler te passen. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei schiet op doel. Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - SRS 2:0

26e minuut.
Szalony rent richting de bal. Szalony geeft de bal voor. Fritegotto heeft problemen om de bal te vangen. Carolei rent richting de bal. Carolei schiet op doel. Trocki bokst de bal weg.

31e minuut.
Bermúdez met de inworp. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə probeert naar een medespeler te passen. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaszczerski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - SRS 3:0

32e minuut.
Çərkəzzadə speelt de bal door. Daar is Carolei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carolei passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Çərkəzzadə heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə geeft de bal voor. Jaszczerski kopt de bal weg. Carolei heeft problemen om de bal te vangen. Carolei haalt uit met een fantastische trap. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fritegotto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Siestrzewitowski geeft de bal voor. Çərkəzzadə probeert de bal aan de voet te houden. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een hoge lob. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen. Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een hoge lob. Carolei rent richting de bal. Carolei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 14%, SRS 86%.
pinkipoje - SRS 3:0

51e minuut.
Marşal kopt de bal weg. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Jaszczerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Çərkəzzadə geeft de bal voor. Carolei kopt de bal weg. Bayona controleert de bal met de borst. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel. Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Szalony is nu in balbezit. Szalony passt de bal in één keer door. Carolei rent richting de bal. Carolei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Siestrzewitowski geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski kan de bal niet met de borst controleren. Jaszczerski probeert naar een medespeler te passen. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een hoge lob. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carolei is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fritegotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski begaat een overtreding. Fritegotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bieganski komt het veld opgelopen. Malafosse komt het veld opgelopen.

61e minuut.
León speelt de bal door. Dziewanowski rent richting de bal. Dziewanowski geeft een hoge lob. Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieganski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bayona onderschept slim de pass. Bayona geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bermúdez met de inworp. Çərkəzzadə geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fritegotto kopt de bal weg. Malafosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse speelt de bal door. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Çərkəzzadə kopt de bal weg. Malafosse met een sublieme pass. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - SRS 4:0

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jaszczerski stond buitenspel. Šabić komt het veld opgelopen. Mrózek komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Salachna rent richting de bal. Salachna passt de bal in één keer door. Šabić rent richting de bal. Šabić geeft een hoge lob. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Šabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabić passt de bal in één keer door. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Šabić rent richting de bal. Šabić geeft de bal voor. Marşal heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə speelt de bal door. Šabić rent richting de bal. Šabić geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šabić is nu in balbezit. Šabić geeft de bal voor. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. Trocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - SRS 5:0

90e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal met de wreef. Šabić geeft een lange en hoge pass. Marşal heeft problemen om de bal te vangen. Bieganski rent richting de bal. Bieganski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 17%, SRS 83%.
pinkipoje - SRS 5:0