Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: Wujki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5895
Wujki FC Górzno v2
Nowa v2 Tactiek dobratakcica
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal zonder na te denken. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Esqueda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Semitoje geeft een hoge lob. Babaşov controleert de bal met de borst. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - FC Górzno v2 1:0

22e minuut.
Berger geeft de bal voor. Inworp. Slettebø met een snelle inworp. Keczeli geeft de bal voor. Janjušević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Żuraw verovert de bal door een tackle van achteren. Kasepõld verovert de bal door een tackle van achteren. Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
García Pescador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapinos bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hareb schiet op doel. Esqueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wujki - FC Górzno v2 1:1

26e minuut.
Berger met een snelle inworp. Merdivenci probeert naar een medespeler te passen. Holmes met een sublieme pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pelizzaro is nu in balbezit. Holmes rent richting de bal. Ignasiak maakt een afschuwelijke overtreding. Holmes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Domański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Clemente passt de bal zonder na te denken. Ignasiak is nu in balbezit. Pelizzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - FC Górzno v2 2:1

34e minuut.
Kiciak probeert naar een medespeler te passen. Domański rent richting de bal. Domański passt de bal met de wreef. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kiciak speelt de bal door. Domański rent richting de bal. Domański geeft een hoge lob. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 43%, FC Górzno v2 57%.
Wujki - FC Górzno v2 2:1

46e minuut.
Kone komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Janocha speelt de bal door. Souza e Silva rent richting de bal. Souza e Silva geeft de bal voor. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandecauter komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci passt de bal zonder na te denken. Vandecauter rent richting de bal. Vandecauter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - FC Górzno v2 3:1

53e minuut.
Slettebø passt de bal zonder na te denken. Kasepõld speelt de bal door. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Esqueda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kasepõld passt de bal met de wreef. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pescador is nu in balbezit. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Keczeli is nu in balbezit. Vandecauter verovert de bal door een tackle van achteren. Domański is nu in balbezit. Domański schiet op doel. Babaşov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Holmes onderschept slim de pass. Holmes passt de bal met de wreef. Merdivenci probeert naar een medespeler te passen. Vandecauter is nu in balbezit. Vandecauter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Holmes passt de bal met de wreef. Ignasiak rent richting de bal. Vandecauter onderschept slim de pass. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - FC Górzno v2 4:1

80e minuut.
García Pescador speelt de bal door. Holmes is nu in balbezit. Holmes speelt de bal door. Vandecauter rent richting de bal. Vandecauter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Souza e Silva kan de bal niet met de borst controleren. Souza e Silva geeft een hoge lob. Berger probeert naar een medespeler te passen. Vandecauter rent richting de bal. Vandecauter draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 37%, FC Górzno v2 63%.
Wujki - FC Górzno v2 4:1