Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: pinkipoje Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27753
pinkipoje denko
z3_1 Tactiek hura
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 52.6
outstanding Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Çərkəzzadə probeert naar een medespeler te passen. Šabić speelt de bal door. Szalony probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Wasielkiewicz bokst de bal weg.

11e minuut.
Siestrzewitowski speelt de bal door. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bieganski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieganski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Matković is nu in balbezit. Jaszczerski onderschept slim de pass. Hosť begaat een overtreding. Hosť krijgt een gele kaart. Jaszczerski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bieganski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə speelt de bal door. Šabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabić geeft de bal voor. Jaszczerski springt en kopt de bal. Wasielkiewicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Harja bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja passt de bal met de wreef. Siestrzewitowski met een sublieme pass. Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieganski haalt uit met een fantastische trap. Wasielkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel. Wasielkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - denko 1:0

25e minuut.
Šabić met de inworp. Çərkəzzadə geeft de bal voor. Bieganski kopt de bal weg. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. Wasielkiewicz bokst de bal weg.

31e minuut.
Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Szalony speelt de bal door. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bieganski rent richting de bal. Bieganski passt de bal met de wreef. Šabić rent richting de bal. Šabić geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Jaszczerski speelt de bal door. Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers is nu in balbezit. Bieganski verovert de bal door een tackle van achteren. Bieganski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 42%, denko 58%.
pinkipoje - denko 1:0

51e minuut.
Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Szalony rent richting de bal. Szalony geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Caldas kopt de bal weg. Daar is Çərkəzzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprich met een sublieme pass. Daar is Caldas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pinkipoje - denko 1:1

54e minuut.
Šabić geeft een lange en hoge pass. Szalony kopt de bal weg. Daar is Hosť, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Wasielkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Šabić kan de bal niet met de borst controleren. Ryszawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszawa speelt de bal door. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - denko 1:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potoniec komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Matković verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers rent richting de bal. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Wasielkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Potoniec probeert naar een medespeler te passen. Szalony speelt de bal door. Çərkəzzadə met een sublieme pass. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bermúdez komt het veld opgelopen. Malafosse komt het veld opgelopen. Carolei komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal in één keer door. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə passt de bal met de wreef. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Siestrzewitowski passt de bal in één keer door. Malafosse geeft een hoge lob. Born heeft problemen om de bal te vangen. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolei haalt uit met een fantastische trap. Wasielkiewicz bokst de bal weg.

89e minuut.
Foriers is nu in balbezit. Malafosse verovert de bal door een tackle van achteren. Malafosse met een sublieme pass. Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 39%, denko 61%.
pinkipoje - denko 1:2