Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shadows Team SRS
1 Tactiek 3
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Matsuda speelt de bal door. Hordecki is nu in balbezit. Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Danoušek bokst de bal weg.

4e minuut.
Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec geeft de bal voor. Uzsoy probeert naar een medespeler te passen. Matsuda speelt de bal door. Lupi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pierola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki geeft de bal voor. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pierola onderschept slim de pass. Pierola geeft een hoge lob. Daar is Travař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Antonucci geeft een lange en hoge pass. Daar is Bernales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - SRS 0:1

22e minuut.
Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal met de wreef. Kubelec is nu in balbezit. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Baliţiu controleert de bal met de borst. Baliţiu geeft een hoge lob. Hordecki kopt de bal weg. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ... Danoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 33%, SRS 67%.
Shadows Team - SRS 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Kwaśniewski de bal. Mehaković rent richting de bal. Raczkowski speelt de bal door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Danoušek bokst de bal weg.

62e minuut.
Matsuda probeert naar een medespeler te passen. Thành Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Công probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Małaniak geeft een hoge lob. Thành Công probeert de bal aan de voet te houden. Ruderisch kopt de bal weg. Mehaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Thành Công met een sublieme pass. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec speelt de bal door. Pierola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierola schiet op doel. Danoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 28%, SRS 72%.
Shadows Team - SRS 0:1