Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: GreenOak Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 21999
FC Górzno v2 GangBangers FC
dobratakcica Tactiek 4-1-3-2 (NEW)
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
adequate Verdedigen very good


17e minuut.
Cvetkov geeft de bal voor. Ignasiak controleert de bal met de borst. Keczeli rent richting de bal. Cuenca onderschept slim de pass. Cuenca haalt uit met een fantastische trap. Bursuc bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Denisov geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu is nu in balbezit. Janocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ploeşteanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ploeşteanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Keczeli speelt de bal door. Slettebø rent richting de bal. Slettebø geeft een lange en hoge pass. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb schiet op doel. Franco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Janjušević rent richting de bal. Janjušević met een sublieme pass. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - GangBangers FC 1:0

33e minuut.
Cvetkov geeft een hoge lob. Babaşov is nu in balbezit. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rejman geeft een hoge lob. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov geeft een lange en hoge pass. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Slettebø speelt de bal door. Rejman rent richting de bal. Rejman geeft de bal voor. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg. Cuenca rent richting de bal. Cuenca schiet op doel. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ignasiak de bal. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 42%, GangBangers FC 58%.
FC Górzno v2 - GangBangers FC 1:0

46e minuut.
Spinu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ignasiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slabyshev met een snelle inworp. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Kunicki komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cvetkov geeft de bal voor. Babaşov controleert de bal met de borst. Ignasiak is nu in balbezit. Spinu verovert de bal door een tackle van achteren. Spinu schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gagliano met een sublieme pass. Slabyshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabyshev probeert naar een medespeler te passen. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bursuc met een harde bal richting middenveld. Denisov probeert naar een medespeler te passen. Cvetkov rent richting de bal. Cvetkov geeft de bal voor. Spinu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Górzno v2 - GangBangers FC 1:1

62e minuut.
Slabyshev geeft een hoge lob. Ploeşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. Babaşov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Janjušević is nu in balbezit. AL Hareb rent richting de bal. Rambo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! AL Hareb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasepõld neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - GangBangers FC 2:1

66e minuut.
Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel. Babaşov probeert de bal aan de voet te houden. Spinu is nu in balbezit. Spinu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Birling komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rambo geeft een lange en hoge pass. Ignasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Souza e Silva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kräuchi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Birling is nu in balbezit. Birling geeft de bal voor. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Górzno v2 - GangBangers FC 2:2

74e minuut.
Ignasiak geeft de bal voor. Janjušević controleert de bal met de borst. Janjušević met een sublieme pass. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Franco bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Ignasiak de bal. Spinu rent richting de bal. Spinu heeft problemen om de bal te vangen. Spinu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - GangBangers FC 2:3

81e minuut.
Cvetkov probeert naar een medespeler te passen. Birling rent richting de bal. Birling geeft een lange en hoge pass. Slabyshev geeft een hoge lob. Ploeşteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cvetkov passt de bal in één keer door. Babaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Spinu rent richting de bal. Spinu haalt uit met een fantastische trap. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - GangBangers FC 2:4

85e minuut.
Babaşov kopt de bal weg. Birling geeft de bal voor. Spinu rent richting de bal. Spinu draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - GangBangers FC 2:5

86e minuut.
Spinu onderschept slim de pass. Birling is nu in balbezit. AL Hareb maakt een afschuwelijke overtreding. AL Hareb is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 58%, GangBangers FC 42%.
FC Górzno v2 - GangBangers FC 2:5