Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shadows Team Filozofowie z Warszawy
1 Tactiek 5-3-2 Plaut
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 50
excellent Schieten very good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Lupi rent richting de bal. Frater geeft een lange en hoge pass. Todari is nu in balbezit. Todari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Filozofowie z Warszawy 0:1

9e minuut.
Raczkowski rent richting de bal. Ibuna begaat een overtreding. Raczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsuda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lupi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lane probeert naar een medespeler te passen. Raczkowski kopt de bal weg. Pierola rent richting de bal. Pierola geeft een lange en hoge pass. Hordecki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hordecki passt de bal zonder na te denken. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierola onderschept slim de pass. Pierola draait met de bal, schiet en ... Lane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gorodov rent richting de bal. Pierola onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pierola neemt de hoekschop. Lupi krijgt zijn hoofd ertegen. Lane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frater verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Frater rent richting de bal. Thành Công onderschept slim de pass. Thành Công passt de bal zonder na te denken. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Lane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Thành Công passt de bal in één keer door. Pierola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierola passt de bal in één keer door. Baliţiu speelt de bal door. Lupi is nu in balbezit. Lane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shadows Team - Filozofowie z Warszawy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 40%, Filozofowie z Warszawy 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shadows Team - Filozofowie z Warszawy 1:1

49e minuut.
Matsuda heeft problemen om de bal te vangen. Frater geeft een lange en hoge pass. Bernales rent richting de bal. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pintacorona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Công speelt de bal door. Pierola probeert naar een medespeler te passen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gorodov rent richting de bal. Hordecki begaat een overtreding. Gorodov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorodov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Todari rent richting de bal. Todari geeft de bal voor. Pintacorona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Uzsoy onderschept slim de pass. Raczkowski is nu in balbezit. Ibuna rent richting de bal. Todari rent richting de bal. Todari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Frater onderschept slim de pass. Frater geeft een hoge lob. Todari kopt de bal weg. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Matsuda passt de bal met de wreef. González González kan de bal niet met de borst controleren. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel. Lane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - Filozofowie z Warszawy 2:1

87e minuut.
Todari is nu in balbezit. Todari probeert naar een medespeler te passen. Ibuna rent richting de bal. Ibuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shadows Team - Filozofowie z Warszawy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 45%, Filozofowie z Warszawy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shadows Team - Filozofowie z Warszawy 2:2