Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: pinkipoje Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 32800
pinkipoje Precz Hanysy
z3_1 Tactiek dupa zbita 3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Martín García probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu passt de bal zonder na te denken. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský draait met de bal, schiet en ... Adán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siestrzewitowski probeert naar een medespeler te passen. Fresno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martín García speelt de bal door. Fresno rent richting de bal. Fresno haalt uit met een fantastische trap. Adán bokst de bal weg.

13e minuut.
Andersen met de inworp. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Koziorzębski heeft problemen om de bal te vangen. Koziorzębski probeert naar een medespeler te passen. Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - Precz Hanysy 0:1

31e minuut.
Daar is Martín García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín García probeert naar een medespeler te passen. Ralovský speelt de bal door. Fresno is nu in balbezit. Fresno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ralovský verovert de bal door een tackle van achteren. Fresno is nu in balbezit. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fronczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Saha de bal. Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Tonati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Koziorzębski probeert de bal met de borst te controleren. Fresno rent richting de bal. Dziewanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fresno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ralovský zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 61%, Precz Hanysy 39%.
pinkipoje - Precz Hanysy 0:1

46e minuut.
Funar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Martín García kan de bal niet met de borst controleren. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grzywa de bal. Koziorzębski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mạnh Thắng geeft een lange en hoge pass. Kaczka probeert naar een medespeler te passen. Siestrzewitowski is nu in balbezit. Martín García onderschept slim de pass. Martín García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mạnh Thắng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parisi komt het veld opgelopen. Potoniec komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Potoniec heeft problemen om de bal te vangen. Potoniec geeft de bal voor. Bieganski rent richting de bal. Bieganski draait met de bal, schiet en ... Tonati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pinkipoje - Precz Hanysy 1:1

69e minuut.
Wons is nu in balbezit. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieganski begaat een overtreding. Martín García raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bieganski stond buitenspel. Bermúdez komt het veld opgelopen. Malafosse komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ralovský verovert de bal door een tackle van achteren. Ralovský speelt de bal door. Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresno schiet op doel. Funar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - Precz Hanysy 1:2

82e minuut.
Inworp. Carolei komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Stănescu met een sublieme pass. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský passt de bal zonder na te denken. Fresno is nu in balbezit. Fresno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 59%, Precz Hanysy 41%.
pinkipoje - Precz Hanysy 1:2