Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: KanzasCity Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 10000
KanzasCity Team Donk
FELLLAINI Tactiek burdello bum bum
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 44.9
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Ostocki met een sublieme pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz passt de bal zonder na te denken. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siemian passt de bal in één keer door. Aira heeft problemen om de bal te vangen. Tylka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylka haalt uit met een fantastische trap. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zenhom probeert naar een medespeler te passen. Galego is nu in balbezit. Buftea begaat een overtreding. Galego raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galego neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Drumlak probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Zenhom de bal. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Žížalka kopt de bal weg. Zenhom rent richting de bal. Buftea rent richting de bal. Zenhom verovert de bal door een tackle van achteren. Zenhom draait met de bal, schiet en ... Drumlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - Team Donk 1:0

34e minuut.
Biesik neemt vlug de vrije trap. Zenhom kopt de bal weg. Brutsaert rent richting de bal. Brutsaert geeft een hoge lob. Galego rent richting de bal. Drumlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kadija trapt de bal weg. Daar is Siemian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žížalka speelt de bal door. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Drumlak bokst de bal weg.

44e minuut.
Ostocki onderschept slim de pass. Ricardinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardinho passt de bal zonder na te denken. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KanzasCity 28%, Team Donk 72%.
KanzasCity - Team Donk 1:0

51e minuut.
Wartalski passt de bal met de wreef. Žížalka is nu in balbezit. Žížalka passt de bal in één keer door. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Drumlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Ruminkiewicz passt de bal in één keer door. Žížalka is nu in balbezit. Žížalka passt de bal met de wreef. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ruminkiewicz neemt de hoekschop. Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski geeft de bal voor. Žížalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížalka draait met de bal, schiet en ... Drumlak bokst de bal weg.

55e minuut.
Cittadini geeft de bal voor. Kemancı kopt de bal weg. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz geeft een lange en hoge pass. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - Team Donk 2:0

56e minuut.
Osagie komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik passt de bal met de wreef. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tarek kopt de bal weg. Ricardinho heeft problemen om de bal te vangen. Tylka rent richting de bal. Tylka draait met de bal, schiet en ... Osagie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - Team Donk 2:1

72e minuut.
Zenhom kopt de bal weg. Galego is nu in balbezit. Žížalka probeert naar een medespeler te passen. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom schiet op doel. Drumlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Biesik passt de bal in één keer door. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki passt de bal met de wreef. Cittadini is nu in balbezit. Cittadini geeft een lange en hoge pass. Drumlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cittadini geeft een hoge lob. Zębalski kan de bal niet met de borst controleren. Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski geeft een hoge lob. Zenhom krijgt zijn hoofd ertegen. Drumlak bokst de bal weg. Paal! Zenhom is nu in balbezit. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - Team Donk 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KanzasCity 27%, Team Donk 73%.
KanzasCity - Team Donk 3:1