Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GangBangers FC SRS
juniory2 Tactiek 3
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
54 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Danoušek probeert naar een medespeler te passen. Evrard rent richting de bal. Evrard met een sublieme pass. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cvetkov geeft de bal voor. Slabyshev is nu in balbezit. Slabyshev geeft de bal voor. Cuenca maakt een snoekduik en kopt de bal. Danoušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cvetkov met de inworp. Ploeşteanu is nu in balbezit. Kubelec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubelec krijgt een gele kaart. Ploeşteanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuenca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Danoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

12e minuut.
Brisset is nu in balbezit. Brisset geeft de bal voor. Travař probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spinu rent richting de bal. Spinu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Cvetkov passt de bal zonder na te denken. Cuenca rent richting de bal. Cuenca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - SRS 1:0

24e minuut.
Mehaković is nu in balbezit. Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkov met een sublieme pass. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch haalt uit met een fantastische trap. Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Franco met een harde bal richting middenveld. Slabyshev kopt de bal weg. Daar is Travař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinu is nu in balbezit. Spinu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mehaković rent richting de bal. Ruderisch is nu in balbezit. Brisset tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brisset krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Małaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Małaniak geeft de bal voor. Mehaković kopt de bal weg. Daar is Ruderisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruderisch schiet op doel. Franco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mehaković rent richting de bal. Mehaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GangBangers FC - SRS 1:1

34e minuut.
Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch onderschept slim de pass. Čengić maakt een afschuwelijke overtreding. Ruderisch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Babicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ploeşteanu passt de bal zonder na te denken. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mehaković rent richting de bal. Čengić is nu in balbezit. Mehaković verovert de bal door een tackle van achteren. Mehaković haalt uit met een fantastische trap. Franco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Małaniak is nu in balbezit. Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkov passt de bal in één keer door. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brisset geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. León met de inworp. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ruderisch is nu in balbezit. Brisset tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruderisch raakt geblesseerd tijdens het duel. Vâlcu met een snel genomen vrije trap. Mehaković is nu in balbezit. Evrard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mehaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruderisch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 42%, SRS 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GangBangers FC - SRS 1:1

46e minuut.
Daar is Mehaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehaković probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cvetkov met een snelle inworp. Ploeşteanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Rambo geeft een lange en hoge pass. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov met een sublieme pass. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Travař geeft een hoge lob. Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetkov geeft een lange en hoge pass. Danoušek met een sublieme pass. Brisset geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
León is nu in balbezit. León geeft de bal voor. Mehaković rent richting de bal. Mehaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - SRS 1:2

58e minuut.
Slabyshev is nu in balbezit. Slabyshev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. Kubelec probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Buitenspel voor Ploeşteanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Acerbi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Evrard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mehaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Małaniak rent richting de bal. Acerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Acerbi geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. Felicio komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Slabyshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Travař onderschept slim de pass. Travař geeft de bal voor. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Slabyshev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acerbi met een sublieme pass. Slabyshev geeft een hoge lob. Ploeşteanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 34%, SRS 66%.
GangBangers FC - SRS 1:2