Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GangBangers FC pinkipoje
juniory4 Tactiek z3_1
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.6 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten outstanding
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel. Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvetkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Rejman met een snel genomen vrije trap. Spinu maakt een snoekduik en kopt de bal. Adán bokst de bal weg. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu schiet op doel. Adán bokst de bal weg. Dziewanowski heeft problemen om de bal te vangen. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - pinkipoje 1:0

10e minuut.
Slabyshev geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu kan de bal niet met de borst controleren. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu onderschept slim de pass. Ploeşteanu schiet op doel. Adán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - pinkipoje 2:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalony met de inworp. Šabić geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cvetkov met een sublieme pass. Rejman is nu in balbezit. Rejman passt de bal in één keer door. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal met de wreef. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaszczerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaszczerski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaszczerski rent richting de bal. Rambo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rambo krijgt een gele kaart. Jaszczerski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaszczerski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - pinkipoje 2:1

19e minuut.
Brisset probeert naar een medespeler te passen. Slabyshev probeert naar een medespeler te passen. Spinu rent richting de bal. Spinu schiet op doel. Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - pinkipoje 3:1

20e minuut.
Grzywa onderschept slim de pass. Inworp. Cvetkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə geeft de bal voor. Evrard rent richting de bal. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski schiet op doel. Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rambo geeft een hoge lob. Grzywa rent richting de bal. Grzywa geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony geeft de bal voor. Bieganski rent richting de bal. Bieganski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - pinkipoje 3:2

31e minuut.
Evrard kopt de bal weg. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə passt de bal met de wreef. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Franco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Szalony speelt de bal door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə met een sublieme pass. Bieganski rent richting de bal. Bieganski haalt uit met een fantastische trap. Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rambo geeft de bal voor. Ploeşteanu controleert de bal met de borst. Ploeşteanu passt de bal zonder na te denken. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 56%, pinkipoje 44%.
GangBangers FC - pinkipoje 3:2

51e minuut.
Rambo geeft de bal voor. Ploeşteanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Siestrzewitowski de bal. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Potoniec komt het veld opgelopen. Šabić met een snelle inworp. Szalony rent richting de bal. Szalony geeft de bal voor. Jaszczerski springt en kopt de bal. Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Doeltrap. Franco trapt de bal weg. Rejman kopt de bal weg. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Potoniec is nu in balbezit. Potoniec met een sublieme pass. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GangBangers FC - pinkipoje 3:3

65e minuut.
Šabić met de inworp. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony geeft een hoge lob. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. Franco bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Woźniakowski komt het veld opgelopen. Felicio komt het veld opgelopen. Penedo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dziewanowski met een sublieme pass. Rambo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bieganski rent richting de bal. Bieganski haalt uit met een fantastische trap. Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Penedo stond buitenspel. Malafosse komt het veld opgelopen. Bermúdez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Malafosse kopt de bal weg. Klungelig pakt Evrard de bal. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - pinkipoje 3:4

77e minuut.
Woźniakowski rent richting de bal. Szalony onderschept slim de pass. Szalony speelt de bal door. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Evrard passt de bal zonder na te denken. Rejman is nu in balbezit. Rejman passt de bal zonder na te denken. Penedo rent richting de bal. Penedo haalt uit met een fantastische trap. Adán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo rent richting de bal. Jaszczerski onderschept slim de pass. Jaszczerski schiet op doel. Franco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - pinkipoje 3:5

88e minuut.
Malafosse speelt de bal door. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski passt de bal met de wreef. Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieganski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 49%, pinkipoje 51%.
GangBangers FC - pinkipoje 3:5