Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola Galaxy Storm
original2 Tactiek ◊Mafūba◊
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 38.2
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Ventalló probeert naar een medespeler te passen. Özsoy is nu in balbezit. Kanownik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conti Gherardi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Conti Gherardi speelt de bal door. Özsoy rent richting de bal. Met opzet legt Yaacob zijn tegenspeler op de grond. Özsoy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Özsoy kan niet meer verder spelen. Padilla komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Conti Gherardi passt de bal in één keer door. Baryła is nu in balbezit. Baryła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Király de bal. Király haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Galaxy Storm 1:0

21e minuut.
Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła passt de bal in één keer door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Conti Gherardi passt de bal zonder na te denken. Baryła rent richting de bal. Baryła passt de bal met de wreef. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baryła is nu in balbezit. Baryła geeft de bal voor. Klungelig pakt Olivera de bal. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Ghayth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghayth geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chkaf met de inworp. Conti Gherardi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Modu Ranele komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 20%, Galaxy Storm 80%.
KS Wilcze Pola - Galaxy Storm 1:0

46e minuut.
Avinou komt het veld opgelopen. Sikhwvihilu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Chkaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conti Gherardi geeft een hoge lob. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barajas heeft problemen om de bal te vangen. Barajas geeft een lange en hoge pass. Olivera controleert de bal met de borst. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baryła neemt de hoekschop. Conti Gherardi is nu in balbezit. Király rent richting de bal. Király haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Galaxy Storm 2:0

79e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Olivera de bal. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi passt de bal zonder na te denken. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Conti Gherardi passt de bal zonder na te denken. Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Avinou controleert de bal met de borst. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avinou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 18%, Galaxy Storm 82%.
KS Wilcze Pola - Galaxy Storm 2:0