Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Konin Cresovia Siemiatycze
KSGIV Tactiek 666
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 65.7
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Sulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sulikowski passt de bal in één keer door. Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Pinči kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow passt de bal in één keer door. Mađar speelt de bal door. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski schiet op doel. Únzaga de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony met een sublieme pass. Kufrejski probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Żewłakow passt de bal zonder na te denken. Mađar probeert naar een medespeler te passen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Únzaga de la Vega probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kalem geeft een lange en hoge pass. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Pinči verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Żewłakow geeft de bal voor. Sulikowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kraśkiewicz de bal onder controle te krijgen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mađar probeert naar een medespeler te passen. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow passt de bal met de wreef. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 54%, Cresovia Siemiatycze 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Górnik Konin - Cresovia Siemiatycze 0:0

49e minuut.
Zdolski speelt de bal door. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony passt de bal in één keer door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Polko speelt de bal door. Żewłakow rent richting de bal. Zabielski rent richting de bal. Mađar rent richting de bal. Mađar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kalem geeft de bal voor. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Nouwen kopt de bal weg. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera schiet op doel. Únzaga de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Tęcza geeft de bal voor. Zdolski kopt de bal weg. Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Kufrejski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinči werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zmartwiony met een sublieme pass. Tęcza is nu in balbezit. Kufrejski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kufrejski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tęcza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera probeert naar een medespeler te passen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Cresovia Siemiatycze 0:1

86e minuut.
Polko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera passt de bal met de wreef. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zdolski probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony passt de bal zonder na te denken. Sznider is nu in balbezit. Sznider passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pinči trapt de bal weg. Zdolski probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Valencia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow geeft een hoge lob. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Únzaga de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - Cresovia Siemiatycze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 52%, Cresovia Siemiatycze 48%.
KS Górnik Konin - Cresovia Siemiatycze 0:2