Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wódżitsu Style OKS OSTR
moja deff Tactiek IV
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 54.3
excellent Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Panicz geeft de bal voor. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sárvári de bal. Sárvári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Celiński kan de bal niet met de borst controleren. Cansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansani met een sublieme pass. Sárvári rent richting de bal. Sárvári schiet op doel. Urrechea bokst de bal weg.

17e minuut.
Ribnikar probeert de bal met de borst te controleren. Brogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogni geeft een lange en hoge pass. Najjar is nu in balbezit. Najjar geeft een lange en hoge pass. Urrechea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Włosek met de inworp. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă passt de bal met de wreef. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilećanin met een snelle inworp. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 43%, OKS OSTR 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wódżitsu Style - OKS OSTR 0:0

49e minuut.
Bonvicino rent richting de bal. Czarniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarniecki met een sublieme pass. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. Urrechea bokst de bal weg.

52e minuut.
Ribnikar kopt de bal weg. Klungelig pakt Cansani de bal. Revello begaat een overtreding. Revello krijgt een gele kaart. Cansani raakt geblesseerd tijdens het duel. Cansani komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Czarniecki controleert de bal met de borst. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz met een sublieme pass. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Panicz rent richting de bal. Panicz passt de bal met de wreef. Sárvári rent richting de bal. Sárvári schiet op doel. Na een snelle pass probeert Revello de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kamieniarz onderschept slim de pass. Kamieniarz geeft de bal voor. Najjar is nu in balbezit. Najjar geeft een hoge lob. Chatzidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cansani kan de bal niet met de borst controleren. Czarniecki met een sublieme pass. Najjar met een sublieme pass. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Correa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bonvicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar verovert de bal door een tackle van achteren. Najjar met een sublieme pass. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kicek de bal. Urrechea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Panicz speelt de bal door. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki passt de bal zonder na te denken. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári draait met de bal, schiet en ... Urrechea bokst de bal weg.

87e minuut.
Włosek kopt de bal weg. Klungelig pakt Acevedo de bal. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. Pouttu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Panicz met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. Urrechea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - OKS OSTR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 32%, OKS OSTR 68%.
Wódżitsu Style - OKS OSTR 1:0