Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: FC CFC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27868
FC CFC KS Rezerwa
Bażant Tactiek Trojka
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 15
54.5 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowik met een snelle inworp. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. Doban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski passt de bal met de wreef. Sujko rent richting de bal. Sujko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Quadros neemt vlug de vrije trap. Giocoliere kopt de bal weg. Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap. Gasolina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Baptist verovert de bal door een tackle van achteren. Baptist geeft een hoge lob. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. Doban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - KS Rezerwa 0:1

14e minuut.
Tekerlekçi probeert de bal met de borst te controleren. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri passt de bal zonder na te denken. Sujko rent richting de bal. Sujko haalt uit met een fantastische trap. Gasolina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Piekarski verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thái Toàn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giocoliere geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Glavina komt het veld opgelopen. Heinbockel komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Heinbockel kopt de bal weg. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Doban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Sujko kopt de bal weg. Glavina met een sublieme pass. Tekerlekçi geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski schiet op doel. Doban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heinbockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinbockel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - KS Rezerwa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CFC 39%, KS Rezerwa 61%.
FC CFC - KS Rezerwa 0:2

56e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Smiorcăilă begaat een overtreding. Tekerlekçi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tekerlekçi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gołembiowski kopt de bal weg. Doban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Thái Toàn passt de bal in één keer door. Sujko rent richting de bal. Hubler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hubler krijgt een gele kaart. Sujko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smiorcăilă komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sujko passt de bal met de wreef. Cicchese is nu in balbezit. Calzonas verovert de bal door een tackle van achteren. Calzonas geeft de bal voor. Giocoliere springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calzonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzonas geeft de bal voor. Quaglieri krijgt zijn hoofd ertegen. Gasolina bokst de bal weg.

79e minuut.
Hyský geeft de bal voor. Inworp. Bajron met de inworp. Glavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hyský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajron de bal. Bajron passt de bal in één keer door. Heinbockel is nu in balbezit. Heinbockel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Silaghi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bajron kopt de bal weg. Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Thái Toàn rent richting de bal. Thái Toàn geeft de bal voor. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere schiet op doel. Gasolina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - KS Rezerwa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CFC 35%, KS Rezerwa 65%.
FC CFC - KS Rezerwa 1:2