Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Biszkopt FC
532 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 38.8
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Goszczyc speelt de bal door. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher onderschept slim de pass. Daar is Majcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagła trapt de bal weg. Akman kopt de bal weg. Daar is Majcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Laguna probeert naar een medespeler te passen. Bojdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Akman met een sublieme pass. Daar is Majcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:1

8e minuut.
Akman verovert de bal door een tackle van achteren. Akman heeft problemen om de bal te vangen. Akman met een sublieme pass. Bojdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:2

20e minuut.
Majcher kopt de bal weg. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski geeft de bal voor. Bojdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdoł schiet op doel. Jagła bokst de bal weg. Majcher rent richting de bal. Majcher draait met de bal, schiet en ... Jagła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Jagła probeert naar een medespeler te passen. Macek heeft problemen om de bal te vangen. Akman met een sublieme pass. Bojdoł is nu in balbezit. Bojdoł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jagła met een harde bal richting middenveld. Laguna kopt de bal weg. Bojdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdoł draait met de bal, schiet en ... Jagła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:3

29e minuut.
Koksa is nu in balbezit. Koksa geeft de bal voor. Byczyński speelt de bal door. Majcher is nu in balbezit. Majcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Laguna onderschept slim de pass. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bojdoł geeft een hoge lob. Białożyński probeert de bal aan de voet te houden. Majcher is nu in balbezit. Akman is nu in balbezit. Akman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas passt de bal met de wreef. Majcher is nu in balbezit. Majcher draait met de bal, schiet en ... Jagła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:4

42e minuut.
Bojdoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koksa is nu in balbezit. Laguna maakt een afschuwelijke overtreding. Laguna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 70%, Biszkopt FC 30%.
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:4

50e minuut.
Szafrański onderschept slim de pass. Akman onderschept slim de pass. Akman passt de bal met de wreef. Majcher rent richting de bal. Majcher draait met de bal, schiet en ... Jagła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:5

52e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. Daar is Akman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akman passt de bal zonder na te denken. Majcher is nu in balbezit. Majcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Laguna speelt de bal door. Bojdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdoł met een sublieme pass. Majcher is nu in balbezit. Majcher schiet op doel. Jagła bokst de bal weg.

59e minuut.
Madziar heeft problemen om de bal te vangen. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher onderschept slim de pass. Majcher haalt uit met een fantastische trap. Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:6

64e minuut.
Majcher speelt de bal door. Koksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akman verovert de bal door een tackle van achteren. Bojdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojdoł haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kosmal passt de bal met de wreef. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki met een sublieme pass. Bojdoł rent richting de bal. Bojdoł passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas geeft een lange en hoge pass. Akman speelt de bal door. Majcher rent richting de bal. Majcher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kosmal speelt de bal door. Madziar probeert de bal aan de voet te houden. Koksa probeert naar een medespeler te passen. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher haalt uit met een fantastische trap. Jagła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kosmal speelt de bal door. Akman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akman geeft een hoge lob. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher geeft de bal voor. Jagła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bojdoł is nu in balbezit. Bojdoł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:7

77e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. Laguna kopt de bal weg. Akman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akman geeft een lange en hoge pass. Majcher maakt een snoekduik en kopt de bal. Jagła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciemski is nu in balbezit. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Majcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:8

89e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas passt de bal met de wreef. Ciemski is nu in balbezit. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Majcher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 71%, Biszkopt FC 29%.
KS Prądniczanka2010 - Biszkopt FC 0:8