Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: Mordor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23055
Cresovia Siemiatycze Galaxy Storm
666 Tactiek ◊Mafūba◊
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 35.9
uitmuntend Schieten zwak
formidabel Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


7e minuut.
Ghittoni passt de bal in één keer door. Inworp. Kuczera met de inworp. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mađar geeft een hoge lob. Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Galaxy Storm 1:0

11e minuut.
Polko passt de bal in één keer door. Mađar heeft problemen om de bal te vangen. Mađar geeft een hoge lob. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tęcza probeert naar een medespeler te passen. Kuczera speelt de bal door. Mađar met een sublieme pass. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nouwen probeert naar een medespeler te passen. Mađar rent richting de bal. Mađar passt de bal in één keer door. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Galaxy Storm 2:0

26e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Inworp. Itoh met de inworp. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kanownik probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Galaxy Storm 3:0

31e minuut.
Lipiec met een sublieme pass. Mađar speelt de bal door. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera geeft een lange en hoge pass. Zabielski is nu in balbezit. Paal! Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Lipiec met een sublieme pass. Kuczera kopt de bal weg. Nouwen rent richting de bal. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mađar passt de bal in één keer door. Nouwen rent richting de bal. Nouwen passt de bal zonder na te denken. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Galaxy Storm 4:0

38e minuut.
Nouwen is nu in balbezit. Nouwen passt de bal in één keer door. Zabielski rent richting de bal. Zabielski draait met de bal, schiet en ... Lipiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Itoh controleert de bal met de borst. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen passt de bal met de wreef. Mađar rent richting de bal. Mađar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mađar rent richting de bal. Mađar passt de bal met de wreef. Polko rent richting de bal. Polko geeft de bal voor. Zabielski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 13%, Galaxy Storm 87%.
Cresovia Siemiatycze - Galaxy Storm 4:0

46e minuut.
Avinou komt het veld opgelopen. Velasco komt het veld opgelopen. Sikhwvihilu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Polko speelt de bal door. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera passt de bal met de wreef. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lipiec trapt de bal weg. Inworp. Kuczera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mađar speelt de bal door. Kuczera speelt de bal door. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen onderschept slim de pass. Nouwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Olivera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kuczera de bal. Kuczera speelt de bal door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Żewłakow probeert naar een medespeler te passen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen passt de bal met de wreef. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 22%, Galaxy Storm 78%.
Cresovia Siemiatycze - Galaxy Storm 4:0