Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm Cresovia Siemiatycze
◊Mafūba◊ Tactiek 666
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 57.8
weak Schieten formidable
weak Passen excellent
average Verdedigen formidable


5e minuut.
Biskupski passt de bal in één keer door. Zabielski rent richting de bal. Mađar met een sublieme pass. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nicholas kopt de bal weg. Polko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camanico. Camanico krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuczera met een snelle inworp. Mađar is nu in balbezit. Mađar geeft de bal voor. Zabielski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mađar met een sublieme pass. Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski met een sublieme pass. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Petruţ onderschept slim de pass. Petruţ geeft de bal voor. Sikhwvihilu probeert de bal met de borst te controleren. Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar speelt de bal door. Biskupski rent richting de bal. Biskupski geeft de bal voor. Żewłakow is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kuczera met een sublieme pass. Mađar rent richting de bal. Mađar passt de bal in één keer door. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:1

32e minuut.
Biskupski heeft problemen om de bal te vangen. Biskupski passt de bal zonder na te denken. Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mađar rent richting de bal. Mađar schiet op doel. Lipiec bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zabielski rent richting de bal. Zabielski passt de bal met de wreef. Mađar speelt de bal door. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:2

38e minuut.
Zabielski geeft een lange en hoge pass. Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar passt de bal met de wreef. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghittoni kopt de bal weg. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar haalt uit met een fantastische trap. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Polko onderschept slim de pass. Polko met een sublieme pass. Kuczera rent richting de bal. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Biskupski rent richting de bal. Zabielski rent richting de bal. Zabielski passt de bal met de wreef. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:3

45e minuut.
Mađar probeert naar een medespeler te passen. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow schiet op doel. Ghittoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 86%, Cresovia Siemiatycze 14%.
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:4

51e minuut.
Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow passt de bal zonder na te denken. Zabielski rent richting de bal. Zabielski draait met de bal, schiet en ... Lipiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:5

59e minuut.
Żewłakow kopt de bal weg. Zabielski rent richting de bal. Zabielski passt de bal zonder na te denken. Mađar rent richting de bal. Mađar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lipiec met een harde bal richting middenveld. Kuczera rent richting de bal. Itoh begaat een overtreding. Itoh krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Itoh met een sublieme pass. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera passt de bal met de wreef. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Biskupski geeft de bal voor. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:6

76e minuut.
Polko is nu in balbezit. Polko passt de bal zonder na te denken. Kuczera probeert naar een medespeler te passen. Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Polko geeft een lange en hoge pass. Lipiec bokst de bal weg. Lipiec met een sublieme pass. Polko probeert naar een medespeler te passen. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera geeft een lange en hoge pass. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaacob komt het veld opgelopen. Kuczera met de inworp. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow geeft de bal voor. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabielski springt en kopt de bal. Daar is Ghittoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft de bal voor. Amirov is nu in balbezit. Zabielski onderschept slim de pass. Zabielski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 84%, Cresovia Siemiatycze 16%.
Galaxy Storm - Cresovia Siemiatycze 0:6