Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: Viking Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 40000
Viking Wódżitsu Style
Katalończyk Tactiek moja deff
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar met een sublieme pass. Panicz probeert naar een medespeler te passen. Chatzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 0:1

6e minuut.
Panicz met een sublieme pass. Cansani is nu in balbezit. Rek probeert naar een medespeler te passen. Cansani geeft een hoge lob. Chatzidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogal bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 0:2

9e minuut.
Chatzidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciechanowski. Chatzidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Czarniecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Chatzidis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Najjar passt de bal zonder na te denken. Rullo geeft een hoge lob. Chatzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 0:3

15e minuut.
Sárvári rent richting de bal. Ciechanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sárvári raakt geblesseerd tijdens het duel. Cansani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chatzidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Najjar verovert de bal door een tackle van achteren. Najjar met een sublieme pass. Czarniecki probeert naar een medespeler te passen. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Doeltrap. Pluta met een harde bal richting middenveld. Cansani kopt de bal weg. Chatzidis rent richting de bal. Chatzidis schiet op doel. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Malowany geeft de bal voor. Rullo kopt de bal weg. Najjar geeft de bal voor. Chatzidis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 0:4

26e minuut.
Cansani is nu in balbezit. Cansani passt de bal in één keer door. Panicz probeert naar een medespeler te passen. Chatzidis rent richting de bal. Chatzidis schiet op doel. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Şoneriu heeft problemen om de bal te vangen. Wtorek is nu in balbezit. Wtorek passt de bal zonder na te denken. Cudny heeft problemen om de bal te vangen. Cudny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Prudel met de inworp. Rek is nu in balbezit. Rek geeft een lange en hoge pass. Gacuś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 1:4

45e minuut.
Şoneriu met een snelle inworp. Panicz probeert naar een medespeler te passen. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári onderschept slim de pass. Sárvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 65%, Wódżitsu Style 35%.
Viking - Wódżitsu Style 1:5

46e minuut.
Gruszka passt de bal met de wreef. Sárvári rent richting de bal. Rek begaat een overtreding. Rek krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ciechanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoneriu met een snelle inworp. Panicz rent richting de bal. Panicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Cansani speelt de bal door. Klungelig pakt Czarniecki de bal. Czarniecki passt de bal met de wreef. Panicz is nu in balbezit. Panicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Panicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chatzidis de bal. Chatzidis draait met de bal, schiet en ... Rogal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 1:6

68e minuut.
Doeltrap. Szemere komt het veld opgelopen. Vlad komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Szemere rent richting de bal. Szemere met een sublieme pass. Chatzidis rent richting de bal. Chatzidis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pluta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novac komt het veld opgelopen. Oddo komt het veld opgelopen. Correa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Prudel passt de bal met de wreef. Gruszka is nu in balbezit. Brogni rent richting de bal. Gacuś onderschept slim de pass. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Pouttu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Oddo heeft problemen om de bal te vangen. Oddo met een sublieme pass. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári onderschept slim de pass. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oddo is nu in balbezit. Oddo haalt uit met een fantastische trap. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 1:7

90e minuut.
Gacuś rent richting de bal. Gacuś passt de bal in één keer door. Gruszka is nu in balbezit. Gruszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Wódżitsu Style 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 60%, Wódżitsu Style 40%.
Viking - Wódżitsu Style 2:7