Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC FC CFC
433 Tactiek Bażant
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Quadros met een sublieme pass. Klungelig pakt Quaglieri de bal. Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sujko is nu in balbezit. Sujko geeft een hoge lob. Byczyński heeft problemen om de bal te vangen. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Derbin met de inworp. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere geeft een hoge lob. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - FC CFC 0:1

17e minuut.
Byczyński is nu in balbezit. Giocoliere onderschept slim de pass. Giocoliere met een sublieme pass. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri schiet op doel. Jerke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - FC CFC 0:2

20e minuut.
Chęciński is nu in balbezit. Sujko probeert naar een medespeler te passen. Quaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere schiet op doel. Jerke bokst de bal weg. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalik rent richting de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros geeft de bal voor. Quaglieri probeert de bal met de borst te controleren. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap. Jerke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Giocoliere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giocoliere probeert naar een medespeler te passen. Chęciński rent richting de bal. Quaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Märtins rent richting de bal. Märtins geeft een lange en hoge pass. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere schiet op doel. Jerke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Derbin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giocoliere de bal. Akman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akman krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Byczyński kan de bal niet met de borst controleren. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński geeft een hoge lob. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bojdoł kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Majcher de bal onder controle te krijgen. Ambia rent richting de bal. Majcher onderschept slim de pass. Majcher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Sujko speelt de bal door. Chęciński is nu in balbezit. Chęciński speelt de bal door. Giocoliere rent richting de bal. Quaglieri is nu in balbezit. Paal! Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - FC CFC 0:3

45e minuut.
Majcher probeert naar een medespeler te passen. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 69%, FC CFC 31%.
Biszkopt FC - FC CFC 0:3

47e minuut.
Derbin passt de bal zonder na te denken. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere speelt de bal door. Quaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - FC CFC 0:4

53e minuut.
Smiorcăilă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sujko de bal. Sujko passt de bal met de wreef. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Derbin zal de hoekschop nemen. Poniatowski rent richting de bal. Quaglieri onderschept slim de pass. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap. Chęciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Giocoliere geeft een lange en hoge pass. Quaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quaglieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giocoliere zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jerke bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - FC CFC 0:5

80e minuut.
Derbin passt de bal zonder na te denken. Chęciński is nu in balbezit. Chęciński passt de bal in één keer door. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko probeert naar een medespeler te passen. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński haalt uit met een fantastische trap. Jerke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - FC CFC 0:6

87e minuut.
Laguna rent richting de bal. Laguna speelt de bal door. Quadros geeft een lange en hoge pass. Byczyński kopt de bal weg. Giocoliere geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Poniatowski de bal. Chęciński rent richting de bal. Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko geeft een lange en hoge pass. Quaglieri springt en kopt de bal. Jerke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Byczyński geeft een lange en hoge pass. Quadros kopt de bal weg. Sujko probeert naar een medespeler te passen. Chęciński rent richting de bal. Chęciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 76%, FC CFC 24%.
Biszkopt FC - FC CFC 0:6