Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm KS Górnik Konin
◊Mafūba◊ Tactiek KSGIV
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 56.4
weak Schieten formidable
average Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Zdolski is nu in balbezit. Zdolski passt de bal in één keer door. Sznider met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sznider is nu in balbezit. Sznider passt de bal met de wreef. Azim geeft de bal voor. Daar is Kufrejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski schiet op doel. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azim met een snelle inworp. Sznider geeft de bal voor. Kanownik kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sznider onderschept slim de pass. Sznider geeft een lange en hoge pass. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Sznider de bal. Sznider speelt de bal door. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Żmijewski springt en kopt de bal. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Azim met een sublieme pass. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Górnik Konin 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Żmijewski de bal. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski onderschept slim de pass. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Górnik Konin 0:2

37e minuut.
Inworp. Azim met de inworp. Sznider speelt de bal door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Azim speelt de bal door. Sznider rent richting de bal. Sznider speelt de bal door. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 86%, KS Górnik Konin 14%.
Galaxy Storm - KS Górnik Konin 0:2

47e minuut.
Itoh heeft problemen om de bal te vangen. Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal in één keer door. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Górnik Konin 0:3

63e minuut.
Inworp. Modu Ranele komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Sznider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sznider passt de bal met de wreef. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim geeft de bal voor. Kufrejski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tavares komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares passt de bal in één keer door. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. Lipiec bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kanownik geeft de bal voor. Ştefănescu kopt de bal weg. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zmartwiony met een snelle inworp. Sznider geeft de bal voor. Żmijewski springt en kopt de bal. Lipiec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

71e minuut.
Tavares speelt de bal door. Sznider is nu in balbezit. Sznider met een sublieme pass. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski schiet op doel. Lipiec bokst de bal weg.

75e minuut.
Nicholas passt de bal in één keer door. Modu Ranele rent richting de bal. Met opzet legt Ştefănescu zijn tegenspeler op de grond. Ştefănescu krijgt een gele kaart. Modu Ranele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pratusis passt de bal met de wreef. Sznider met een sublieme pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony geeft een hoge lob. Ghittoni kopt de bal weg. Lipiec bokst de bal weg. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Górnik Konin 0:4

80e minuut.
Kanownik geeft een hoge lob. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski geeft een hoge lob. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amirov komt het veld opgelopen. Yaacob komt het veld opgelopen. Sikhwvihilu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 83%, KS Górnik Konin 17%.
Galaxy Storm - KS Górnik Konin 0:4