Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: Mordor Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35417
Cresovia Siemiatycze FC CFC
666 Tactiek Bażant
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 51.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski draait met de bal, schiet en ... Doban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thái Toàn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sujko geeft een hoge lob. Quaglieri springt en kopt de bal. Pinči werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 1:1

14e minuut.
Girardengo controleert de bal met de borst. Thái Toàn is nu in balbezit. Thái Toàn passt de bal zonder na te denken. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Quaglieri rent richting de bal. Chęciński rent richting de bal. Chęciński speelt de bal door. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere haalt uit met een fantastische trap. Pinči verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Nouwen met een sublieme pass. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Kuczera geeft een hoge lob. Zabielski maakt een snoekduik en kopt de bal. Doban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Chęciński passt de bal zonder na te denken. Thái Toàn speelt de bal door. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... Pinči probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 1:2

28e minuut.
Przyjaciel rent richting de bal. Przyjaciel passt de bal met de wreef. Żewłakow speelt de bal door. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Quadros speelt de bal door. Thái Toàn probeert de bal aan de voet te houden. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere probeert naar een medespeler te passen. Sujko geeft de bal voor. Quaglieri krijgt zijn hoofd ertegen. Pinči probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 1:3

34e minuut.
Mađar passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera probeert naar een medespeler te passen. Nouwen rent richting de bal. Nouwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 2:3

37e minuut.
Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski geeft een lange en hoge pass. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen verovert de bal door een tackle van achteren. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Doban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardengo passt de bal zonder na te denken. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen draait met de bal, schiet en ... Doban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 3:3

44e minuut.
Chęciński kopt de bal weg. Pinči probeert naar een medespeler te passen. Nouwen kopt de bal weg. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 51%, FC CFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 3:3

47e minuut.
Ambia verovert de bal door een tackle van achteren. Ambia geeft een hoge lob. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Doban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 4:3

64e minuut.
Petruţ probeert naar een medespeler te passen. Kuczera rent richting de bal. Kuczera speelt de bal door. Nouwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kuczera met een sublieme pass. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen passt de bal met de wreef. Zabielski is nu in balbezit. Zabielski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gostomski kopt de bal weg. Sujko rent richting de bal. Sujko speelt de bal door. Quaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglieri schiet op doel. Pinči kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouwen is nu in balbezit. Nouwen geeft een lange en hoge pass. Zabielski rent richting de bal. Zabielski draait met de bal, schiet en ... Doban bokst de bal weg.

90e minuut.
Chęciński probeert de bal met de borst te controleren. Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko verovert de bal door een tackle van achteren. Sujko geeft een lange en hoge pass. Quaglieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinči verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 40%, FC CFC 60%.
Cresovia Siemiatycze - FC CFC 4:3