Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Viking
532 Tactiek Katalończyk
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Rek passt de bal zonder na te denken. Ralph is nu in balbezit. Ralph met een sublieme pass. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Arzenti passt de bal in één keer door. Beppesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany begaat een overtreding. Malowany krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rek onderschept slim de pass. Rek speelt de bal door. Derince onderschept slim de pass. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph draait met de bal, schiet en ... Manichejski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Prudel de bal. Prudel passt de bal zonder na te denken. Gacuś is nu in balbezit. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ralph is nu in balbezit. Ralph passt de bal in één keer door. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Viking 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 61%, Viking 39%.
KS Prądniczanka2010 - Viking 0:1

48e minuut.
Inworp. Prudel met de inworp. Rek probeert naar een medespeler te passen. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Fətullayev controleert de bal met de borst. Niziołek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fətullayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wtorek met een snel genomen vrije trap. Ralph krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Mendoza de bal onder controle te krijgen. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph passt de bal in één keer door. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Manichejski trapt de bal weg van het doel. Chojka kopt de bal weg. Ximenez rent richting de bal. Ximenez geeft de bal voor. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chojka zal de hoekschop nemen. Ximenez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stanisławczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisławczyk geeft de bal voor. Ralph kopt de bal weg. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś schiet op doel. Manichejski bokst de bal weg.

72e minuut.
Malowany onderschept slim de pass. Rek probeert naar een medespeler te passen. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś draait met de bal, schiet en ... Manichejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Owens probeert de bal met de borst te controleren. Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel probeert naar een medespeler te passen. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Wtorek met de inworp. Malowany is nu in balbezit. Malowany geeft de bal voor. Grubczyk is nu in balbezit. Grubczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Prudel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ralph de bal. Ralph passt de bal in één keer door. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Viking 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 70%, Viking 30%.
KS Prądniczanka2010 - Viking 0:2