Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wódżitsu Style Galaxy Storm
moja deff Tactiek ◊Mafūba◊
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 37.2
excellent Schieten weak
good Passen average
solid Verdedigen average


9e minuut.
Klungelig pakt Nicholas de bal. Mərdanov rent richting de bal. Czarniecki probeert naar een medespeler te passen. Chatzidis is nu in balbezit. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lipiec met een harde bal richting middenveld. Czarniecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Ventalló de bal. Chatzidis rent richting de bal. Chatzidis draait met de bal, schiet en ... Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 1:0

31e minuut.
Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki passt de bal in één keer door. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. Lipiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 2:0

34e minuut.
Chatzidis passt de bal zonder na te denken. Panicz is nu in balbezit. Panicz speelt de bal door. Chatzidis heeft problemen om de bal te vangen. Chatzidis draait met de bal, schiet en ... Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Chatzidis rent richting de bal. Czarniecki rent richting de bal. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz draait met de bal, schiet en ... Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 3:0

40e minuut.
Gostomski komt het veld opgelopen. Roveri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 29%, Galaxy Storm 71%.
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 3:0

50e minuut.
Panicz passt de bal met de wreef. Gostomski is nu in balbezit. Czarniecki speelt de bal door. Chatzidis rent richting de bal. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Vlad komt het veld opgelopen. Kałwa komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gostomski rent richting de bal. Gostomski met een sublieme pass. Ghittoni rent richting de bal. Roveri onderschept slim de pass. Roveri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Czarniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roveri rent richting de bal. Chatzidis is nu in balbezit. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 4:0

56e minuut.
Panicz passt de bal in één keer door. Ventalló probeert de bal aan de voet te houden. Ghittoni onderschept slim de pass. Roveri rent richting de bal. Roveri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveri verovert de bal door een tackle van achteren. Roveri haalt uit met een fantastische trap. Lipiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 5:0

60e minuut.
Kałwa probeert naar een medespeler te passen. Roveri is nu in balbezit. Roveri passt de bal zonder na te denken. Chatzidis is nu in balbezit. Chatzidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yaacob komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Ventalló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz passt de bal met de wreef. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Amirov onderschept slim de pass. Amirov met een sublieme pass. Camanico is nu in balbezit. Camanico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Brogni geeft de bal voor. Chatzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventalló maakt een afschuwelijke overtreding. Ventalló krijgt een gele kaart. Chatzidis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chatzidis kan niet meer verder spelen. Klungelig pakt Ventalló de bal. Oddo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Oddo rent richting de bal. Ventalló rent richting de bal. Oddo verovert de bal door een tackle van achteren. Oddo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 6:0

76e minuut.
Oddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz speelt de bal door. Oddo is nu in balbezit. Oddo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 7:0

89e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu speelt de bal door. Czarniecki met een sublieme pass. Roveri is nu in balbezit. Roveri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 23%, Galaxy Storm 77%.
Wódżitsu Style - Galaxy Storm 7:0