Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Stars-Sosnowiec
532 Tactiek mamy ich
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Moons probeert naar een medespeler te passen. Benavides speelt de bal door. Ziep is nu in balbezit. Daar is Ziep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziep haalt uit met een fantastische trap. Manichejski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziep rent richting de bal. Ziep haalt uit met een fantastische trap. Manichejski bokst de bal weg.

8e minuut.
Bušovský verovert de bal door een tackle van achteren. Arzenti verovert de bal door een tackle van achteren. Arzenti passt de bal in één keer door. Dvořák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořák haalt uit met een fantastische trap. Məmmədbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Arouca da Silva de bal. Arouca da Silva probeert naar een medespeler te passen. Moons is nu in balbezit. Moons geeft de bal voor. Ziep springt en kopt de bal. Manichejski bokst de bal weg.

14e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Benavides passt de bal in één keer door. Moons met een sublieme pass. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Moons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beppesson speelt de bal door. Rafiq speelt de bal door. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento schiet op doel. Manichejski bokst de bal weg.

22e minuut.
Benavides rent richting de bal. Benavides passt de bal in één keer door. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ... Manichejski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Stars-Sosnowiec 0:1

23e minuut.
Derince probeert naar een medespeler te passen. Jęczeń is nu in balbezit. González Cordero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. González Cordero krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Garbuz verovert de bal door een tackle van achteren. Garbuz passt de bal in één keer door. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap. Manichejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Moons speelt de bal door. Rafiq speelt de bal door. Ziep is nu in balbezit. Ziep draait met de bal, schiet en ... Manichejski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Stars-Sosnowiec 0:2

37e minuut.
Bušovský geeft een hoge lob. Matusik kan de bal niet met de borst controleren. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ... Manichejski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Stars-Sosnowiec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 59%, Stars-Sosnowiec 41%.
KS Prądniczanka2010 - Stars-Sosnowiec 0:3

48e minuut.
Chojka heeft problemen om de bal te vangen. Rafiq probeert naar een medespeler te passen. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento schiet op doel. Manichejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bušovský geeft een lange en hoge pass. Filho do Vento kopt de bal weg. Benavides speelt de bal door. Ziep rent richting de bal. Ziep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ziep rent richting de bal. Ziep speelt de bal door. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Filho do Vento heeft problemen om de bal te vangen. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Ziep is nu in balbezit. Ziep schiet op doel. Manichejski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Beppesson kopt de bal weg. Arzenti heeft problemen om de bal te vangen. Moons speelt de bal door. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep haalt uit met een fantastische trap. Manichejski bokst de bal weg. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Stars-Sosnowiec 0:4

69e minuut.
Moons is nu in balbezit. Moons passt de bal zonder na te denken. Daar is Owens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziep rent richting de bal. Ziep schiet op doel. Manichejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Benavides speelt de bal door. González Cordero is nu in balbezit. González Cordero passt de bal met de wreef. Filho do Vento heeft problemen om de bal te vangen. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Moons passt de bal met de wreef. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Ziep rent richting de bal. Ziep schiet op doel. Manichejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Stars-Sosnowiec 0:5

87e minuut.
Benavides speelt de bal door. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento passt de bal met de wreef. Ziep is nu in balbezit. Ziep draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 58%, Stars-Sosnowiec 42%.
KS Prądniczanka2010 - Stars-Sosnowiec 0:5