Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Wódżitsu Style
352 Tactiek moja deff
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Arzenti passt de bal met de wreef. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki begaat een overtreding. Czarniecki krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Şoneriu met een sublieme pass. Najjar met een sublieme pass. Sárvári rent richting de bal. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. Manichejski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar geeft de bal voor. Sárvári kopt de bal weg. Chatzidis controleert de bal met de borst. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Najjar met een sublieme pass. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Derince begaat een overtreding. Sárvári is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czarniecki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Panicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sárvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusik rent richting de bal. Sárvári verovert de bal door een tackle van achteren. Sárvári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sárvári rent richting de bal. Sárvári met een sublieme pass. Klungelig pakt Chatzidis de bal. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap. Manichejski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Wódżitsu Style 0:1

33e minuut.
Arzenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarniecki passt de bal zonder na te denken. Sárvári rent richting de bal. Sárvári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manichejski trapt de bal weg van het doel. Czarniecki kopt de bal weg. Chatzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Inworp. Şoneriu met een snelle inworp. Najjar rent richting de bal. Najjar geeft een hoge lob. Chatzidis springt en kopt de bal. Manichejski bokst de bal weg.

39e minuut.
Manichejski trapt de bal weg van het doel. Czarniecki kopt de bal weg. Chatzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidis schiet op doel. Manichejski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Wódżitsu Style 0:2

45e minuut.
Chatzidis rent richting de bal. Derince tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vihko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 66%, Wódżitsu Style 34%.
KS Prądniczanka2010 - Wódżitsu Style 0:2

55e minuut.
Matusik speelt de bal door. Czarniecki met een sublieme pass. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. Manichejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Czarniecki speelt de bal door. Chatzidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derince. Chatzidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cansani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Najjar is nu in balbezit. Kujawiński begaat een overtreding. Najjar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şoneriu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Derince onderschept slim de pass. Chatzidis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzidis schiet op doel. Manichejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Czarniecki kan de bal niet met de borst controleren. Czarniecki met een sublieme pass. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. Manichejski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Wódżitsu Style 0:3

70e minuut.
Inworp. Vlad komt het veld opgelopen. Budziński komt het veld opgelopen. Szemere komt het veld opgelopen. Młynarski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vlad kopt de bal weg. Szemere probeert de bal aan de voet te houden. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári draait met de bal, schiet en ... Manichejski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Wódżitsu Style 0:4

80e minuut.
Daar is Matusik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárvári onderschept slim de pass. Szemere rent richting de bal. Klungelig pakt Sárvári de bal. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. Manichejski bokst de bal weg.

88e minuut.
Cansani met een sublieme pass. Sárvári rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derince. Derince krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 56%, Wódżitsu Style 44%.
KS Prądniczanka2010 - Wódżitsu Style 0:4