Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm KS Rezerwa
◊Mafūba◊ Tactiek Trojka
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


15e minuut.
Ghittoni met een sublieme pass. Modu Ranele is nu in balbezit. Baptist is nu in balbezit. Camanico is nu in balbezit. Camanico haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Camanico bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft een hoge lob. Stafidă rent richting de bal. Stafidă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Hubler komt het veld opgelopen. Boschetti komt het veld opgelopen. Tekerlekçi komt het veld opgelopen. Hâldan komt het veld opgelopen. Piekarski komt het veld opgelopen. Lipiec trapt de bal weg van het doel. Glavina kopt de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Glavina met een sublieme pass. Tekerlekçi heeft problemen om de bal te vangen. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Glavina heeft problemen om de bal te vangen. Glavina geeft de bal voor. Lipiec bokst de bal weg. Stafidă rent richting de bal. Stafidă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Rezerwa 0:1

27e minuut.
Inworp. Glavina met de inworp. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel. Yaacob probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cicchese passt de bal met de wreef. Glavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Modu Ranele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modu Ranele krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hâldan de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Rezerwa 0:2

37e minuut.
Camanico kopt de bal weg. Glavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stafidă de bal. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Lipiec bokst de bal weg.

40e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Ghittoni onderschept slim de pass. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Massana bereikt de bal nog maar net als eerste. Massana haalt uit met een fantastische trap. Gasolina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lipiec trapt de bal weg. Tekerlekçi probeert de bal met de borst te controleren. Tekerlekçi met een sublieme pass. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hâldan geeft de bal voor. Lipiec speelt de bal door. Tekerlekçi kopt de bal weg. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 59%, KS Rezerwa 41%.
Galaxy Storm - KS Rezerwa 0:2

46e minuut.
Velasco komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lipiec speelt de bal door. Tekerlekçi kopt de bal weg. Ghittoni controleert de bal met de borst. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă schiet op doel. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă onderschept slim de pass. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Lipiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Rezerwa 0:3

63e minuut.
Tekerlekçi met een sublieme pass. Stafidă rent richting de bal. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă onderschept slim de pass. Stafidă haalt uit met een fantastische trap. Lipiec bokst de bal weg.

70e minuut.
Glavina met een sublieme pass. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Piekarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Glavina de bal. Glavina met een sublieme pass. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Yaacob speelt de bal door. Camanico rent richting de bal. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Ventalló komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Glavina speelt de bal door. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi geeft de bal voor. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 70%, KS Rezerwa 30%.
Galaxy Storm - KS Rezerwa 0:3