Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rezerwa OKS OSTR
4132 ciasniej Tactiek IV
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 53
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Bilećanin speelt de bal door. Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek geeft de bal voor. Ribnikar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulthuis met een sublieme pass. Bilećanin kopt de bal weg. Daar is Ribnikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribnikar schiet op doel. De bal raakt de paal. Bulthuis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Inworp. Heinbockel komt het veld opgelopen. Glavina komt het veld opgelopen. Boschetti komt het veld opgelopen. Silaghi komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kicek rent richting de bal. Glavina rent richting de bal. Kicek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glavina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gołembiowski neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Urrechea bokst de bal weg.

31e minuut.
Kicek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinbockel met de inworp. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki schiet op doel. Urrechea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski onderschept slim de pass. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rezerwa 60%, OKS OSTR 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Rezerwa - OKS OSTR 0:0

48e minuut.
Bonvicino is nu in balbezit. Silaghi onderschept slim de pass. Kamieniarz met een sublieme pass. Silaghi geeft de bal voor. Glavina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Heinbockel is nu in balbezit. Heinbockel passt de bal met de wreef. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki schiet op doel. Urrechea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Silaghi kopt de bal weg. Glavina is nu in balbezit. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rezerwa - OKS OSTR 1:0

61e minuut.
Heinbockel verovert de bal door een tackle van achteren. Heinbockel speelt de bal door. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. Urrechea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rezerwa - OKS OSTR 2:0

72e minuut.
Inworp. Garpozis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă geeft een hoge lob. Ribnikar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ciuchiţă kan de bal niet met de borst controleren. Boschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschetti passt de bal in één keer door. Węglocki is nu in balbezit. Węglocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Heinbockel is nu in balbezit. Heinbockel passt de bal zonder na te denken. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. Urrechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rezerwa 30%, OKS OSTR 70%.
KS Rezerwa - OKS OSTR 2:0