Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.024
  • Stadion: Viking Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15706
Viking FC CFC
Katalończyk Tactiek Bażant
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Sujko passt de bal in één keer door. Thái Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Thái Toàn speelt de bal door. Quaglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ciechanowski geeft de bal voor. Inworp. Smiorcăilă met een snelle inworp. Thái Toàn is nu in balbezit. Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Toàn passt de bal zonder na te denken. Calzonas geeft de bal voor. Quaglieri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Wtorek speelt de bal door. Ambia rent richting de bal. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph haalt uit met een fantastische trap. Doban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC CFC 1:0

24e minuut.
Malowany geeft een hoge lob. Inworp. Thái Toàn met een snelle inworp. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere schiet op doel. Paal! Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Smiorcăilă met de inworp. Thái Toàn geeft een hoge lob. Malowany heeft problemen om de bal te vangen. Calzonas is nu in balbezit. Calzonas draait met de bal, schiet en ... Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Calzonas controleert de bal met de borst. Tucki rent richting de bal. Tucki passt de bal met de wreef. Prudel rent richting de bal. Prudel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wtorek de bal. Wtorek geeft de bal voor. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC CFC 2:0

42e minuut.
Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă speelt de bal door. Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko geeft de bal voor. Quaglieri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 66%, FC CFC 34%.
Viking - FC CFC 2:0

48e minuut.
Doban speelt de bal door. Märtins kopt de bal weg. Daar is Ciechanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giocoliere verovert de bal door een tackle van achteren. Giocoliere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Sujko met een snelle inworp. Calzonas geeft een lange en hoge pass. Rogal speelt de bal door. Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC CFC 3:0

62e minuut.
Calzonas kopt de bal weg. Daar is Giocoliere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... Rogal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC CFC 3:1

63e minuut.
Gawlak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Märtins onderschept slim de pass. Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros begaat een overtreding. Quadros krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ambia kopt de bal weg. Wtorek rent richting de bal. Wtorek geeft een hoge lob. Ralph rent richting de bal. Ralph schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gawlak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ambia kan de bal niet met de borst controleren. Ralph rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - FC CFC 4:1

79e minuut.
Giocoliere is nu in balbezit. Prudel begaat een overtreding. Giocoliere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Märtins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stanisławczyk probeert de bal met de borst te controleren. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gawlak met de inworp. Rek is nu in balbezit. Rek speelt de bal door. Ralph rent richting de bal. Ralph draait met de bal, schiet en ... Doban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 48%, FC CFC 52%.
Viking - FC CFC 4:1