Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: FC Zacier Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24087
FC Zacier Golden Dragon FC
bulgiaria Tactiek Normalmod7cw
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 60.2
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Nketiah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campbell de bal. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan geeft een lange en hoge pass. Zyntek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker onderschept slim de pass. Conner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Conner krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker passt de bal met de wreef. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Marbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Balík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek is nu in balbezit. Balík is nu in balbezit. Balík draait met de bal, schiet en ... Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Golden Dragon FC 0:1

19e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. Marbach onderschept slim de pass. Marbach geeft een hoge lob. Presser is nu in balbezit. Presser haalt uit met een fantastische trap. Bedía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

22e minuut.
Marbach geeft de bal voor. Lesivas kopt de bal weg. Askin heeft problemen om de bal te vangen. Haralambie is nu in balbezit. Haralambie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Buitenspel voor Creataro. Goede buitenspelval van de verdediging. Haralambie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

32e minuut.
Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldimann begaat een overtreding. Presser raakt geblesseerd tijdens het duel. Marx zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Creataro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell passt de bal zonder na te denken. Nketiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Presser haalt uit met een fantastische trap. Bedía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Marx probeert naar een medespeler te passen. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesivas onderschept slim de pass. Presser is nu in balbezit. Presser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zacier - Golden Dragon FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 66%, Golden Dragon FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zacier - Golden Dragon FC 1:1

50e minuut.
Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marbach. Tatulyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Balík wilt de vrije trap nemen. Conner verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Haralambie heeft problemen om de bal te vangen. Haralambie passt de bal zonder na te denken. Lesivas geeft een hoge lob. Kurz kopt de bal weg. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Raschle trapt de bal weg. Tatulyan kopt de bal weg. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Golden Dragon FC 1:2

60e minuut.
Łatkowski komt het veld opgelopen. Amescua komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Haralambie verovert de bal door een tackle van achteren. Haralambie geeft een hoge lob. Balík rent richting de bal. Balík draait met de bal, schiet en ... Raschle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Golden Dragon FC 1:3

68e minuut.
Longardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Amescua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapman rent richting de bal. Amescua verovert de bal door een tackle van achteren. Amescua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Nketiah met een sublieme pass. Klungelig pakt Haralambie de bal. Presser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Presser moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Presser schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Amescua rent richting de bal. Amescua geeft een lange en hoge pass. Chapman is nu in balbezit. Tatulyan is nu in balbezit. Tatulyan haalt uit met een fantastische trap. Raschle bokst de bal weg.

75e minuut.
Tatulyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatulyan passt de bal met de wreef. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua draait met de bal, schiet en ... Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Golden Dragon FC 1:4

79e minuut.
Lema geeft een lange en hoge pass. Lesivas is nu in balbezit. Lesivas geeft een lange en hoge pass. Amescua rent richting de bal. Amescua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Golden Dragon FC 1:5

90e minuut.
Askin bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie verovert de bal door een tackle van achteren. Haralambie geeft de bal voor. Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Amescua draait met de bal, schiet en ... Raschle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 73%, Golden Dragon FC 27%.
FC Zacier - Golden Dragon FC 1:5