Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: aspro-nero Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 36667
aspro-nero San Rjs
pierwsza Tactiek san
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 45.8
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa passt de bal zonder na te denken. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 1:0

8e minuut.
Aymerich rent richting de bal. Aymerich passt de bal met de wreef. Daar is Küçükbiçmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küçükbiçmen schiet op doel. Szmigiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 2:0

10e minuut.
Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan passt de bal met de wreef. Ross probeert naar een medespeler te passen. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dehnstein passt de bal zonder na te denken. Mphafudi rent richting de bal. Mphafudi passt de bal in één keer door. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Šafránek geeft een hoge lob. Orhun rent richting de bal. Orhun speelt de bal door. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mphafudi verovert de bal door een tackle van achteren. Aymerich is nu in balbezit. Mphafudi onderschept slim de pass. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 2:1

38e minuut.
Nikhil is nu in balbezit. Nikhil geeft een hoge lob. Twardawa rent richting de bal. Twardawa geeft een hoge lob. Mosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspro-nero 53%, San Rjs 47%.
aspro-nero - San Rjs 3:1

48e minuut.
Twardawa is nu in balbezit. Twardawa geeft de bal voor. Hanák heeft problemen om de bal te vangen. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 4:1

50e minuut.
Aymerich is nu in balbezit. Aymerich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nikhil de bal. Nikhil geeft een lange en hoge pass. Küçükbiçmen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dehnstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Ross de bal. Sizon is nu in balbezit. Ross onderschept slim de pass. Ross schiet op doel. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Jaraczewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Breukelen de bal. Ross schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ross moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ross schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. van Breukelen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Aymerich passt de bal zonder na te denken. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Aymerich speelt de bal door. Nikhil is nu in balbezit. Nikhil speelt de bal door. Mosiński is nu in balbezit. Mosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 5:1

67e minuut.
Klungelig pakt Šafránek de bal. Šafránek onderschept slim de pass. Twardawa geeft de bal voor. Daar is Mosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 6:1

68e minuut.
Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun geeft een lange en hoge pass. Sizon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mphafudi rent richting de bal. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 6:2

73e minuut.
Mphafudi rent richting de bal. Dehnstein is nu in balbezit. Mphafudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - San Rjs 6:3

74e minuut.
van Breukelen probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa geeft een hoge lob. Mosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Twardawa de bal. Twardawa schiet op doel. Nikhil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikhil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Twardawa is nu in balbezit. Twardawa geeft een hoge lob. Hanák met een sublieme pass. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi draait met de bal, schiet en ... Wieczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspro-nero 42%, San Rjs 58%.
aspro-nero - San Rjs 6:3