Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: San Rjs Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 17422
San Rjs Golden Dragon FC
san Tactiek Normalmod7cw
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Haralambie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Golden Dragon FC 0:1

16e minuut.
Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie geeft een lange en hoge pass. Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Lesivas de bal onder controle te krijgen. Mphafudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reber probeert naar een medespeler te passen. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Haralambie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walker de bal. Walker geeft de bal voor. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Šafránek geeft een hoge lob. Tatulyan is nu in balbezit. Tatulyan geeft een lange en hoge pass. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker geeft een hoge lob. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Szmigiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Golden Dragon FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 69%, Golden Dragon FC 31%.
San Rjs - Golden Dragon FC 0:2

53e minuut.
Geress verovert de bal door een tackle van achteren. Geress geeft een hoge lob. Zyntek controleert de bal met de borst. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Golden Dragon FC 0:3

57e minuut.
Tatulyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatulyan passt de bal in één keer door. Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie geeft een lange en hoge pass. Walker springt en kopt de bal. Szmigiel bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Tobalski komt het veld opgelopen. Kiciński komt het veld opgelopen. Łatkowski komt het veld opgelopen. Semenowicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Haralambie kopt de bal weg. Walker rent richting de bal. Walker geeft een hoge lob. Kiciński rent richting de bal. Kiciński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Walker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balík rent richting de bal. Balík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tobalski de bal. Tobalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Orhun speelt de bal door. Mphafudi rent richting de bal. Met opzet legt Lesivas zijn tegenspeler op de grond. Lesivas krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tobalski passt de bal in één keer door. Balík bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tecen zijn tegenspeler op de grond. Tecen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Šafránek passt de bal met de wreef. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walker krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Walker geeft de bal voor. Klungelig pakt Šafránek de bal. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński schiet op doel. Szmigiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - Golden Dragon FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 56%, Golden Dragon FC 44%.
San Rjs - Golden Dragon FC 0:4