Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Aleja Piasta
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 11000
Jedność Metalplast CRACOVIA KSC
BOMR V1 Tactiek M2 4213
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
32.8 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten formidable
poor Passen very good
good Verdedigen good


5e minuut.
Kraps met een sublieme pass. Arsoy onderschept slim de pass. Sołtykowski rent richting de bal. Sołtykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - CRACOVIA KSC 0:1

6e minuut.
Bosganas probeert naar een medespeler te passen. Kraps kopt de bal weg. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuccio is nu in balbezit. Nuccio haalt uit met een fantastische trap. Bosganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kraps is nu in balbezit. Kraps speelt de bal door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel. Bosganas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Wattez is nu in balbezit. Sołtykowski onderschept slim de pass. Sołtykowski passt de bal in één keer door. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Bosganas bokst de bal weg.

34e minuut.
Nuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuccio passt de bal zonder na te denken. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Sołtykowski met een sublieme pass. Nuccio rent richting de bal. Nuccio speelt de bal door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel. Bosganas bokst de bal weg.

40e minuut.
Nuccio speelt de bal door. Sołtykowski rent richting de bal. Sołtykowski passt de bal met de wreef. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Bosganas bokst de bal weg. Klungelig pakt Widacha de bal. Nuccio is nu in balbezit. Nuccio schiet op doel. Bosganas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - CRACOVIA KSC 0:2

43e minuut.
Reveron geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kraps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sołtykowski geeft een lange en hoge pass. Peñaranda maakt een snoekduik en kopt de bal. Bosganas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 67%, CRACOVIA KSC 33%.
Jedność Metalplast - CRACOVIA KSC 0:2

49e minuut.
Sołtykowski is nu in balbezit. Sołtykowski passt de bal met de wreef. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Wattez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Arsoy is nu in balbezit. Arsoy passt de bal zonder na te denken. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Bosganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - CRACOVIA KSC 0:3

57e minuut.
Mihułka geeft een lange en hoge pass. Peñaranda is nu in balbezit. Wattez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wattez krijgt een gele kaart. Peñaranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kraps neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bosganas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sołtykowski rent richting de bal. Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtykowski geeft een hoge lob. Nuccio springt en kopt de bal. Bosganas bokst de bal weg.

70e minuut.
Reveron bereikt de bal nog maar net als eerste. Reveron geeft de bal voor. Klungelig pakt Odak de bal. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz schiet op doel. Acker bokst de bal weg.

73e minuut.
Nuccio rent richting de bal. Widacha onderschept slim de pass. Widacha speelt de bal door. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 60%, CRACOVIA KSC 40%.
Jedność Metalplast - CRACOVIA KSC 0:3