Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Deux sVp Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23514
Deux sVp Buba team
ogon pytona Tactiek rado
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Inworp. Le Du zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Repuh geeft een hoge lob. Schiesl krijgt zijn hoofd ertegen. Kwasibrocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Szloch speelt de bal door. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma verovert de bal door een tackle van achteren. Willma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Burik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lisota rent richting de bal. O`Neill onderschept slim de pass. O`Neill passt de bal zonder na te denken. Repuh is nu in balbezit. Repuh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kanarski heeft problemen om de bal te vangen. Kanarski speelt de bal door. Schiesl rent richting de bal. Schiesl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
O`Neill rent richting de bal. Gintzburg met een sublieme pass. Repuh is nu in balbezit. Repuh geeft de bal voor. Schiesl krijgt zijn hoofd ertegen. Kwasibrocki bokst de bal weg.

14e minuut.
Hyllsjö speelt de bal door. Gintzburg is nu in balbezit. Gintzburg met een sublieme pass. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Willma onderschept slim de pass. Willma probeert naar een medespeler te passen. Szloch rent richting de bal. Szloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - Buba team 1:0

27e minuut.
Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Willma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Willma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dybula wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Antolak speelt de bal door. Szałajko is nu in balbezit. Szałajko passt de bal zonder na te denken. Willma is nu in balbezit. Willma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
O`Neill heeft problemen om de bal te vangen. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill onderschept slim de pass. Schiesl is nu in balbezit. Schiesl haalt uit met een fantastische trap. Kwasibrocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 43%, Buba team 57%.
Deux sVp - Buba team 1:0

49e minuut.
Inworp. Dybula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willma probeert naar een medespeler te passen. Szałajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dybula neemt de hoekschop. Willma heeft problemen om de bal te vangen. Willma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pulikowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repuh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hyllsjö passt de bal met de wreef. Kanarski is nu in balbezit. Schiesl verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neill rent richting de bal. O`Neill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski geeft een hoge lob. Siebers kopt de bal weg. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Dybula speelt de bal door. Kairath is nu in balbezit. Szloch verovert de bal door een tackle van achteren. Willma rent richting de bal. Willma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Pulikowski geeft de bal voor. Inworp. Repuh met de inworp. Gintzburg geeft een hoge lob. Schiesl krijgt zijn hoofd ertegen. Kwasibrocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Hyllsjö rent richting de bal. Hyllsjö speelt de bal door. Daar is Lisota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deux sVp - Buba team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 36%, Buba team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deux sVp - Buba team 1:1