Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Fafiki P.K.S TranSport Gdynia 2009
Ordo_2 Tactiek Fofana
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Tomšić haalt uit met een fantastische trap. Burcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Retig geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shittu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Szadołowski is nu in balbezit. Powiecko rent richting de bal. Powiecko geeft een hoge lob. Szymkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Noelsson probeert naar een medespeler te passen. Shittu rent richting de bal. Kaveda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaveda krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inworp. Szadołowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcelino geeft een hoge lob. Kiptoo kopt de bal weg. Sobota geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sobota passt de bal in één keer door. Szymkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Powiecko is nu in balbezit. Powiecko schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaveda kopt de bal weg. Szymkiewicz rent richting de bal. Costa begaat een overtreding. Szymkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szymkiewicz kan niet meer verder spelen. Gralewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 48%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Fafiki - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:0

53e minuut.
Sobota geeft een lange en hoge pass. Powiecko kopt de bal weg. Gralewski rent richting de bal. Gralewski schiet op doel. Neagu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft een lange en hoge pass. Rybkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tomšić is nu in balbezit. Tomšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rybkowski is nu in balbezit. Rybkowski geeft een hoge lob. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een lange en hoge pass. Shittu kopt de bal weg. Fierens bokst de bal weg. Tomšić rent richting de bal. Tomšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:1

66e minuut.
Tomšić rent richting de bal. Tomšić probeert naar een medespeler te passen. Noelsson speelt de bal door. Tomšić rent richting de bal. Tomšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:2

86e minuut.
Kaveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een lange en hoge pass. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić schiet op doel. Fierens bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 58%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 42%.
FK Fafiki - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:2