Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS>NADZIEJA CZARKÓW Sporting Kraków
433 Tactiek A
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 34.3
solide Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Zábranský passt de bal zonder na te denken. Kelpekis heeft problemen om de bal te vangen. Kelpekis passt de bal zonder na te denken. Barosanu rent richting de bal. Barosanu draait met de bal, schiet en ... Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Zábranský passt de bal met de wreef. Targoński rent richting de bal. Targoński geeft een lange en hoge pass. Matuszak rent richting de bal. Matuszak draait met de bal, schiet en ... Dyguła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Sporting Kraków 1:0

22e minuut.
Barosanu schiet op doel. Dyguła speelt de bal door. Lasocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Žarković de bal. Žarković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Targoński is nu in balbezit. Targoński passt de bal met de wreef. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Perštialis met een harde bal richting middenveld. Peräjärvi kopt de bal weg. Matuszak rent richting de bal. Matuszak draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Sporting Kraków 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 35%, Sporting Kraków 65%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Sporting Kraków 2:0

47e minuut.
Wojtaszewski met een sublieme pass. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi geeft een lange en hoge pass. Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barosanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Vozihnoj met een snelle inworp. Niculae is nu in balbezit. Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Targoński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matuszak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Demiguel geeft een lange en hoge pass. Targoński is nu in balbezit. Targoński passt de bal in één keer door. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Kelpekis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arvelo rent richting de bal. Arvelo geeft de bal voor. Matuszak probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Peräjärvi speelt de bal door. Targoński probeert naar een medespeler te passen. Barosanu rent richting de bal. Barosanu draait met de bal, schiet en ... Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Sporting Kraków 3:0

58e minuut.
Twarkowski probeert naar een medespeler te passen. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelpekis geeft een lange en hoge pass. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Targoński rent richting de bal. Targoński geeft de bal voor. Daar is Matuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Vozihnoj speelt de bal door. Arvelo speelt de bal door. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Sporting Kraków 4:0

70e minuut.
Doeltrap. Adak komt het veld opgelopen. Hrezík komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Hrezík is nu in balbezit. Hrezík geeft een hoge lob. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Sporting Kraków 5:0

78e minuut.
Chirpie heeft problemen om de bal te vangen. Chirpie met een sublieme pass. Twarkowski speelt de bal door. Hrezík probeert de bal met de borst te controleren. Hrezík schiet op doel. Dyguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoński met de inworp. Zábranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábranský geeft een lange en hoge pass. Barosanu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu met een sublieme pass. Adak rent richting de bal. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 33%, Sporting Kraków 67%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Sporting Kraków 5:0