Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zacier San Rjs
bulgiaria Tactiek san
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Conner is nu in balbezit. Conner geeft een hoge lob. Tecen is nu in balbezit. Marbach verovert de bal door een tackle van achteren. Marbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bennion met een sublieme pass. Chapman is nu in balbezit. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tecen geeft de bal voor. Inworp. Treanor met de inworp. Marx met een sublieme pass. Treanor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - San Rjs 1:0

13e minuut.
Treanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Treanor geeft een hoge lob. Perebento rent richting de bal. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Presser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Presser geeft een hoge lob. Tecen kopt de bal weg. Presser rent richting de bal. Presser draait met de bal, schiet en ... Szmigiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - San Rjs 2:0

30e minuut.
Bandieri passt de bal in één keer door. Reber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reber geeft een hoge lob. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bennion rent richting de bal. Bennion geeft de bal voor. Bandieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphafudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphafudi schiet op doel. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tecen geeft een hoge lob. Inworp. Marbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marx speelt de bal door. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach met een sublieme pass. Presser rent richting de bal. Presser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 44%, San Rjs 56%.
FC Zacier - San Rjs 2:0

53e minuut.
Kariuki geeft een lange en hoge pass. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perebento. Perebento krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Marbach de bal. Šafránek is nu in balbezit. Marbach verovert de bal door een tackle van achteren. Marbach geeft een hoge lob. Creataro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - San Rjs 3:0

62e minuut.
Marbach is nu in balbezit. Marbach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perebento de bal. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Orhun is nu in balbezit. Inworp. Orhun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandieri geeft een hoge lob. Szambelan krijgt zijn hoofd ertegen. Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bennion geeft de bal voor. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento maakt een afschuwelijke overtreding. Perebento krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Presser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Treanor met een snel genomen vrije trap. Szmigiel bokst de bal weg. Creataro heeft problemen om de bal te vangen. Creataro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - San Rjs 4:0

78e minuut.
Šafránek rent richting de bal. Marbach onderschept slim de pass. Marbach speelt de bal door. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - San Rjs 5:0

87e minuut.
Marx kopt de bal weg. Orhun rent richting de bal. Presser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Presser krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach onderschept slim de pass. Marbach speelt de bal door. Presser rent richting de bal. Presser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - San Rjs 6:0

90e minuut.
Marbach heeft problemen om de bal te vangen. Marbach speelt de bal door. Presser is nu in balbezit. Presser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - San Rjs 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 41%, San Rjs 59%.
FC Zacier - San Rjs 7:0