Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Dragon FC aspro-nero
Normalmod7cexp Tactiek pierwsza
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 60.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker passt de bal zonder na te denken. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan probeert naar een medespeler te passen. Balík geeft de bal voor. Wieczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zyntek rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - aspro-nero 1:0

6e minuut.
Daar is Haralambie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aymerich geeft een hoge lob. Haldimann heeft problemen om de bal te vangen. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński schiet op doel. Bedía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Sizon rent richting de bal. Zyntek onderschept slim de pass. Balík is nu in balbezit. Balík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aymerich met een sublieme pass. Twardawa is nu in balbezit. Geress maakt een afschuwelijke overtreding. Geress krijgt een gele kaart. Twardawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Twardawa met een snel genomen vrije trap. Mosiński kopt de bal weg. Aglietti controleert de bal met de borst. Aglietti haalt uit met een fantastische trap. Bedía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Walker speelt de bal door. Zyntek rent richting de bal. Zyntek passt de bal met de wreef. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan schiet op doel. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berrigan met een sublieme pass. Wieczorek heeft problemen om de bal te vangen. Balík rent richting de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Balík verovert de bal door een tackle van achteren. Balík passt de bal in één keer door. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - aspro-nero 2:0

40e minuut.
Nikhil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikhil passt de bal met de wreef. Aymerich speelt de bal door. Aglietti rent richting de bal. Aglietti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Geress rent richting de bal. Twardawa begaat een overtreding. Geress is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lesivas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berrigan is nu in balbezit. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sizon geeft de bal voor. Lesivas kopt de bal weg. Daar is Berrigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balík rent richting de bal. Balík haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek bokst de bal weg.

44e minuut.
Haralambie passt de bal zonder na te denken. Daar is Tatulyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatulyan geeft een hoge lob. Zyntek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - aspro-nero 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Dragon FC 53%, aspro-nero 47%.
Golden Dragon FC - aspro-nero 3:0

46e minuut.
van Breukelen passt de bal in één keer door. Tatulyan rent richting de bal. Tatulyan geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Aymerich is nu in balbezit. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Nikhil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikhil geeft de bal voor. Mosiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zyntek kopt de bal weg. Daar is Tatulyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatulyan passt de bal in één keer door. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiciński komt het veld opgelopen. Żero komt het veld opgelopen. Tobalski komt het veld opgelopen. Semenowicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Balík passt de bal in één keer door. Haralambie heeft problemen om de bal te vangen. Haralambie geeft een lange en hoge pass. Kiciński rent richting de bal. Kiciński draait met de bal, schiet en ... Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Dragon FC - aspro-nero 4:0

89e minuut.
Twardawa passt de bal zonder na te denken. Nikhil rent richting de bal. Nikhil probeert naar een medespeler te passen. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński schiet op doel. Semenowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Twardawa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aglietti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Dragon FC 48%, aspro-nero 52%.
Golden Dragon FC - aspro-nero 4:0