Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aspro-nero Sporting Kraków
pierwsza Tactiek A
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 32.6
incredible Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Twardawa is nu in balbezit. Twardawa met een sublieme pass. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen onderschept slim de pass. Küçükbiçmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 1:0

7e minuut.
van Breukelen met een sublieme pass. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Nikhil rent richting de bal. Nikhil geeft de bal voor. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 2:0

10e minuut.
Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Aglietti rent richting de bal. Aglietti passt de bal met de wreef. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Lasocki de bal. Aglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Aglietti met een sublieme pass. Küçükbiçmen rent richting de bal. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 4:0

13e minuut.
Lasocki heeft problemen om de bal te vangen. Aglietti onderschept slim de pass. Aglietti speelt de bal door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aymerich speelt de bal door. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa geeft een hoge lob. Aglietti springt en kopt de bal. Perštialis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 5:0

19e minuut.
van Breukelen geeft een hoge lob. Küçükbiçmen probeert de bal aan de voet te houden. Velasco rent richting de bal. Küçükbiçmen onderschept slim de pass. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 6:0

20e minuut.
Aymerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich passt de bal in één keer door. Twardawa speelt de bal door. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 7:0

21e minuut.
Žarković is nu in balbezit. Žarković passt de bal met de wreef. Niculae is nu in balbezit. Küçükbiçmen verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükbiçmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 8:0

25e minuut.
Lasocki passt de bal zonder na te denken. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nikhil de bal. Nikhil geeft een lange en hoge pass. Küçükbiçmen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Twarkowski geeft de bal voor. Niculae kopt de bal weg. Klungelig pakt Aymerich de bal. Aymerich geeft een lange en hoge pass. Aglietti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 9:0

30e minuut.
Niculae met de inworp. Vozihnoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozihnoj passt de bal zonder na te denken. Aglietti is nu in balbezit. Aglietti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perštialis kan de bal niet met de borst controleren. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 10:0

32e minuut.
Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen passt de bal zonder na te denken. Aglietti rent richting de bal. Aglietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 11:0

34e minuut.
Aymerich verovert de bal door een tackle van achteren. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Küçükbiçmen rent richting de bal. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Velasco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 12:0

35e minuut.
Kuśnierewicz speelt de bal door. Wojtaszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Berrigan geeft een hoge lob. Nikhil kan de bal niet met de borst controleren. Nikhil passt de bal zonder na te denken. Aglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aglietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspro-nero 29%, Sporting Kraków 71%.
aspro-nero - Sporting Kraków 13:0

46e minuut.
Mosiński komt het veld opgelopen. Chirpie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich is nu in balbezit. Chirpie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chirpie krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Twardawa met een sublieme pass. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Küçükbiçmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küçükbiçmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 14:0

51e minuut.
Niculae met een snelle inworp. van Breukelen rent richting de bal. van Breukelen probeert naar een medespeler te passen. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 15:0

54e minuut.
Twardawa rent richting de bal. Twardawa geeft een hoge lob. Daar is Wojtaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aymerich geeft een hoge lob. Küçükbiçmen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Velasco probeert de bal aan de voet te houden. Twardawa speelt de bal door. Mosiński heeft problemen om de bal te vangen. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 16:0

58e minuut.
Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski met een sublieme pass. Žarković heeft problemen om de bal te vangen. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 16:1

60e minuut.
Mosiński is nu in balbezit. Aymerich rent richting de bal. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich geeft een hoge lob. Küçükbiçmen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 17:1

61e minuut.
Niculae geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Breukelen met een snelle inworp. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 18:1

62e minuut.
Mosiński rent richting de bal. Mosiński passt de bal met de wreef. Velasco met een sublieme pass. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niculae geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Breukelen met de inworp. Klungelig pakt Twardawa de bal. Twardawa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Küçükbiçmen rent richting de bal. Küçükbiçmen probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa geeft een hoge lob. Mosiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Mosiński de bal. Twarkowski is nu in balbezit. Nikhil onderschept slim de pass. Nikhil geeft een hoge lob. Küçükbiçmen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 19:1

73e minuut.
Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski passt de bal in één keer door. Perštialis met een sublieme pass. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 20:1

74e minuut.
Wyszyński rent richting de bal. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa speelt de bal door. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 21:1

76e minuut.
Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz passt de bal in één keer door. Mosiński is nu in balbezit. Daar is Mosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 22:1

78e minuut.
Küçükbiçmen passt de bal in één keer door. Twardawa rent richting de bal. Twardawa speelt de bal door. Küçükbiçmen rent richting de bal. Küçükbiçmen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 23:1

80e minuut.
Küçükbiçmen probeert naar een medespeler te passen. van Breukelen met een sublieme pass. Twardawa speelt de bal door. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa met een sublieme pass. Küçükbiçmen rent richting de bal. Küçükbiçmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 24:1

83e minuut.
Küçükbiçmen passt de bal zonder na te denken. Aymerich is nu in balbezit. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 25:1

86e minuut.
Niculae passt de bal met de wreef. Wyszyński rent richting de bal. van Breukelen onderschept slim de pass. van Breukelen met een sublieme pass. Jaraczewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 26:1

88e minuut.
Twardawa geeft een hoge lob. Mosiński controleert de bal met de borst. Twarkowski is nu in balbezit. Mosiński onderschept slim de pass. Mosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aspro-nero - Sporting Kraków 27:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspro-nero 25%, Sporting Kraków 75%.
aspro-nero - Sporting Kraków 27:1