Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS>NADZIEJA CZARKÓW Deux sVp
433 Tactiek ogon pytona
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kelpekis met een sublieme pass. Matuszak probeert de bal aan de voet te houden. Barosanu rent richting de bal. Barosanu draait met de bal, schiet en ... Peret probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Nopcea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kelpekis de bal. Kelpekis geeft een lange en hoge pass. Barosanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Peräjärvi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arvelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojtyła. Wojtyła krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu draait met de bal, schiet en ... Peret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Deux sVp 1:0

7e minuut.
Huybers speelt de bal door. Targoński heeft problemen om de bal te vangen. Targoński geeft een lange en hoge pass. Matuszak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Trąbaczewski de bal. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński met een sublieme pass. Barosanu rent richting de bal. Barosanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Demiguel onderschept slim de pass. Demiguel passt de bal zonder na te denken. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matuszak de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trąbaczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Wojtyła de bal. Coupet rent richting de bal. Wojtyła onderschept slim de pass. Wojtyła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Targoński de bal onder controle te krijgen. Wostal is nu in balbezit. Wostal probeert naar een medespeler te passen. Wojtyła is nu in balbezit. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nopcea geeft een hoge lob. Barosanu is nu in balbezit. Wielgus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barosanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matuszak neemt de penalty, wat een uithaal! Peret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kelpekis zal de hoekschop nemen. Barosanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Deux sVp 2:0

36e minuut.
Pelikán kopt de bal weg. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński speelt de bal door. Daar is Matuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Matuszak passt de bal in één keer door. Kelpekis rent richting de bal. Szloch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szloch krijgt een gele kaart. Kelpekis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peräjärvi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barosanu krijgt zijn hoofd ertegen. Peret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Wostal heeft problemen om de bal te vangen. Barosanu is nu in balbezit. Pelikán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelikán krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nopcea is nu in balbezit. Nopcea geeft de bal voor. Klungelig pakt Pelikán de bal. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 25%, Deux sVp 75%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Deux sVp 2:0

47e minuut.
Kelpekis is nu in balbezit. Kelpekis speelt de bal door. Gorzeński rent richting de bal. Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu draait met de bal, schiet en ... Peret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Huybers rent richting de bal. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybers onderschept slim de pass. Huybers geeft de bal voor. Matuszak springt en kopt de bal. Peret bokst de bal weg.

65e minuut.
Arvelo geeft een lange en hoge pass. Gorzeński rent richting de bal. Matuszak onderschept slim de pass. Matuszak schiet op doel. Peret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Deux sVp 3:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zábranský komt het veld opgelopen. Skrobot komt het veld opgelopen. Milutinović komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Szloch is nu in balbezit. Skrobot verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barosanu de bal. Barosanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Skrobot kopt de bal weg. Zábranský is nu in balbezit. Zábranský probeert naar een medespeler te passen. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Skrobot onderschept slim de pass. Skrobot speelt de bal door. Zábranský heeft problemen om de bal te vangen. Zábranský geeft een hoge lob. Barosanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Skrobot passt de bal zonder na te denken. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea met een sublieme pass. Targoński geeft een lange en hoge pass. Barosanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Peret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milutinović rent richting de bal. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Deux sVp 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 25%, Deux sVp 75%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Deux sVp 4:0