Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enuoki Keczuoki Górnik23 ZDZ
enuok Tactiek nowa 3
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Tassiello kopt de bal weg. Tuček heeft problemen om de bal te vangen. Małyszek rent richting de bal. Małyszek draait met de bal, schiet en ... Carrillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 1:0

7e minuut.
Ioniţă met een sublieme pass. Tassiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassiello met een sublieme pass. Małyszek rent richting de bal. Małyszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kärp geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nikitin de bal onder controle te krijgen. Barber Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Koprowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Carrera met een sublieme pass. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony geeft een lange en hoge pass. Małyszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 2:0

42e minuut.
Jaanus speelt de bal door. Vanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanis geeft de bal voor. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski schiet op doel. Poidevin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 44%, Górnik23 ZDZ 56%.
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 2:0

53e minuut.
Tassiello passt de bal zonder na te denken. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov passt de bal in één keer door. Zielony geeft de bal voor. Małyszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 3:0

55e minuut.
Tassiello rent richting de bal. Tassiello probeert naar een medespeler te passen. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek haalt uit met een fantastische trap. Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 4:0

56e minuut.
Lasota komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Brecska met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaanus de bal. Jaanus met een sublieme pass. Lasota geeft de bal voor. Barber Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tacović komt het veld opgelopen. Joković komt het veld opgelopen. Lagarde komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Talıbov passt de bal in één keer door. Małyszek rent richting de bal. Trastowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trastowski krijgt een gele kaart. Małyszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Małyszek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lasota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niwiński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Tassiello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joković. Tassiello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talıbov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małyszek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tassiello passt de bal zonder na te denken. Talıbov speelt de bal door. Zielony geeft een hoge lob. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek haalt uit met een fantastische trap. Lagarde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Talıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov passt de bal zonder na te denken. Małyszek rent richting de bal. Małyszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 5:0

88e minuut.
Joković kopt de bal weg. Jaanus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanus geeft de bal voor. Barber Rodríguez springt en kopt de bal. Poidevin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 5:1

90e minuut.
Kagias rent richting de bal. Kagias passt de bal met de wreef. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek draait met de bal, schiet en ... Lagarde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 49%, Górnik23 ZDZ 51%.
Enuoki Keczuoki - Górnik23 ZDZ 5:1