Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik23 ZDZ dlakasperka
nowa 3 Tactiek qqqqq
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.3 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Verpecz passt de bal zonder na te denken. Daar is Calustro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calustro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohman geeft een hoge lob. Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Vanis passt de bal in één keer door. Łukowski geeft een lange en hoge pass. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - dlakasperka 0:1

9e minuut.
Skiba geeft de bal voor. Tuček geeft een hoge lob. Thái Trung rent richting de bal. Barber Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Barber Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Jaanus passt de bal zonder na te denken. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung rent richting de bal. Barber Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Tomerlin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik23 ZDZ - dlakasperka 1:1

20e minuut.
Buitenspel voor Koprowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Skiba neemt vlug de vrije trap. Kärp kopt de bal weg. Calustro rent richting de bal. Calustro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Calustro geeft een hoge lob. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrera. Klytta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohman komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Karakaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaanus rent richting de bal. Jaanus geeft de bal voor. Bellot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukowski passt de bal met de wreef. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ... Carrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klimczak rent richting de bal. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - dlakasperka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik23 ZDZ 47%, dlakasperka 53%.
Górnik23 ZDZ - dlakasperka 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Tomerlin de bal. Barber Rodríguez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomerlin. Tomerlin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanus met een sublieme pass. Vanis is nu in balbezit. Vanis geeft de bal voor. Koprowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kärp onderschept slim de pass. Calustro rent richting de bal. Calustro speelt de bal door. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Carrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tomerlin geeft een hoge lob. Kärp is nu in balbezit. Kärp geeft de bal voor. Calustro rent richting de bal. Calustro schiet op doel. Carrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak onderschept slim de pass. Klimczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - dlakasperka 1:3

85e minuut.
Klungelig pakt Barber Rodríguez de bal. Klytta onderschept slim de pass. Kärp rent richting de bal. Klytta onderschept slim de pass. Klytta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klimczak passt de bal in één keer door. Łukowski is nu in balbezit. Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik23 ZDZ 43%, dlakasperka 57%.
Górnik23 ZDZ - dlakasperka 1:3