Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team Sos Andaluzyjski
Z buta wjeżdżam! Tactiek Sos
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Fedak passt de bal in één keer door. Schwartzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś draait met de bal, schiet en ... Goniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 0:1

2e minuut.
Schwartzman is nu in balbezit. Schwartzman passt de bal in één keer door. Misierewicz rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin schiet op doel. Goniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Misierewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caramarin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marynarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gawryś springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Harnaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś passt de bal zonder na te denken. Caramarin rent richting de bal. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Goniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 0:2

12e minuut.
Almeida trapt de bal weg. Caramarin is nu in balbezit. Kwon-Won schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kwon-Won krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Harnaś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz passt de bal in één keer door. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel. Goniewicz bokst de bal weg. Misierewicz speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 0:3

18e minuut.
Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedak met een sublieme pass. Galiana rent richting de bal. Galiana haalt uit met een fantastische trap. Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 1:3

23e minuut.
Schwartzman rent richting de bal. Lutz met een sublieme pass. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak geeft de bal voor. Czwertyński springt en kopt de bal. Almeida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Giergiel verovert de bal door een tackle van achteren. Giergiel passt de bal met de wreef. Lutz speelt de bal door. Fedak rent richting de bal. Fedak geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almeida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Piecha met een sublieme pass. Schwartzman is nu in balbezit. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin schiet op doel. Goniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Giergiel neemt vlug de vrije trap. Misierewicz kopt de bal weg. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu geeft een hoge lob. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. Goniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 1:4

39e minuut.
Klungelig pakt Marynarz de bal. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marynarz. Marynarz krijgt een gele kaart. Polkowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Polkowski kan niet meer verder spelen. Gawryś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mięcho komt het veld opgelopen. Topór komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Harnaś met de inworp. Marynarz heeft problemen om de bal te vangen. Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Misierewicz geeft de bal voor. Fedak met een sublieme pass. Galiana rent richting de bal. Galiana draait met de bal, schiet en ... Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 48%, Sos Andaluzyjski 52%.
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 2:4

47e minuut.
Marynarz passt de bal zonder na te denken. Harnaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś met een sublieme pass. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Goniewicz bokst de bal weg. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 2:5

51e minuut.
Goniewicz trapt de bal weg van het doel. Lutz kopt de bal weg. Waz is nu in balbezit. Czwertyński onderschept slim de pass. Czwertyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Almeida trapt de bal weg. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu speelt de bal door. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho onderschept slim de pass. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. Goniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 2:6

58e minuut.
Marynarz met een sublieme pass. Harnaś rent richting de bal. Harnaś passt de bal in één keer door. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fedak rent richting de bal. Fedak geeft de bal voor. Kwon-Won kopt de bal weg. Czwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 3:6

70e minuut.
Harnaś geeft de bal voor. Padineanu kopt de bal weg. Caramarin rent richting de bal. Caramarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 3:7

72e minuut.
Fedak speelt de bal door. Lutz geeft een hoge lob. Galiana rent richting de bal. Galiana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 4:7

73e minuut.
Faltýnek geeft een lange en hoge pass. Pasquet kopt de bal weg. Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Schwartzman de bal. Caramarin rent richting de bal. Caramarin geeft de bal voor. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Topór heeft problemen om de bal te vangen. Marynarz rent richting de bal. Marynarz passt de bal in één keer door. Caramarin rent richting de bal. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mięcho rent richting de bal. Mięcho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Topór met de inworp. Lutz geeft een lange en hoge pass. Harnaś probeert naar een medespeler te passen. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Goniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 50%, Sos Andaluzyjski 50%.
Illuminati Team - Sos Andaluzyjski 4:7