Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy wisła frysztak
41311l Tactiek utrzymanie 1
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Cecchetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński passt de bal met de wreef. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Rigopoulos rent richting de bal. Rigopoulos geeft een lange en hoge pass. Sørby rent richting de bal. Sørby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - wisła frysztak 1:0

7e minuut.
bin Rasdin passt de bal met de wreef. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk passt de bal met de wreef. Sørby is nu in balbezit. Sørby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stafik is nu in balbezit. Stafik passt de bal in één keer door. Rigopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigopoulos geeft een hoge lob. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - wisła frysztak 2:0

28e minuut.
Ferretti Rigati speelt de bal door. Klungelig pakt Degrasiński de bal. Degrasiński speelt de bal door. Kirienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 45%, wisła frysztak 55%.
Ogniste Fallusy - wisła frysztak 2:0

58e minuut.
Waikilef passt de bal zonder na te denken. Rigopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigopoulos passt de bal in één keer door. Sørby is nu in balbezit. Sørby draait met de bal, schiet en ... Jordán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Maltez verovert de bal door een tackle van achteren. Rigopoulos is nu in balbezit. Rigopoulos geeft de bal voor. Sørby maakt een snoekduik en kopt de bal. Jordán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Predilă rent richting de bal. Predilă geeft de bal voor. Cecchetti rent richting de bal. Sørby verovert de bal door een tackle van achteren. Sørby haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Szymborski komt het veld opgelopen. Kołtun komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saganowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Stafik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rigopoulos de bal. Rigopoulos geeft een lange en hoge pass. Sørby krijgt zijn hoofd ertegen. Jordán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - wisła frysztak 3:0

76e minuut.
Klungelig pakt Rigopoulos de bal. Rigopoulos geeft de bal voor. Sørby rent richting de bal. Sørby haalt uit met een fantastische trap. Nathan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 45%, wisła frysztak 55%.
Ogniste Fallusy - wisła frysztak 3:0