Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: El Monumental
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 37668
KS Unia Trzebiesławice Górnik23 ZDZ
Normalna Tactiek nowa 3
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Kärp speelt de bal door. Vanis met een sublieme pass. Barber Rodríguez is nu in balbezit. Jaanus rent richting de bal. Jaanus haalt uit met een fantastische trap. Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dulanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaanus rent richting de bal. Rosada onderschept slim de pass. Barber Rodríguez onderschept slim de pass. Barber Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rosada speelt de bal door. Fułat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuček. Fułat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Vanis is nu in balbezit. Vanis probeert naar een medespeler te passen. Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Zienkowicz is nu in balbezit. Karakaş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valenzi is nu in balbezit. Valenzi geeft de bal voor. Kärp rent richting de bal. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Roark passt de bal in één keer door. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski probeert naar een medespeler te passen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Konieczny met een sublieme pass. Roark is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaanus. Jaanus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 56%, Górnik23 ZDZ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Unia Trzebiesławice - Górnik23 ZDZ 0:0

53e minuut.
Trastowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fułat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zienkowicz geeft de bal voor. Pelayo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kärp met een sublieme pass. Sypniewski geeft een hoge lob. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo schiet op doel. Carrillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Górnik23 ZDZ 1:0

78e minuut.
Karakaş verovert de bal door een tackle van achteren. Karakaş passt de bal met de wreef. Jaanus probeert naar een medespeler te passen. Barber Rodríguez rent richting de bal. Barber Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Unia Trzebiesławice - Górnik23 ZDZ 1:1

83e minuut.
Zienkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fułat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fułat geeft een lange en hoge pass. Pelayo rent richting de bal. Pelayo schiet op doel. Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 49%, Górnik23 ZDZ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Unia Trzebiesławice - Górnik23 ZDZ 1:1